- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihail38
aktív tag
válasz
szekfizsolt #31 üzenetére
Itt mindent is kijavítanak, legalább is megígérik aztán, ha nem akkor így jártunk 😂
Lassan vagy már most ott tartunk mint androidon a javítást is javítani kell ez óriási
Én úgy tanultam, hogy a jó munkához idő kell, a rosszhoz még több mert azt még 1x csinálni kellitt tartunk.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szekfizsolt #31 üzenetére
Mondjuk arra figyelj, hogy ha visszarakod a régebbit pár napig míg inicializál az is simán lehet laggos.
Nekem 13 és 13 Pro alatt nem laggol, de fent volt minden beta is eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden kompatibilis telefonra telepíthető, de az Apple Intelligence csak a 15 Pro és az újabb modelleken érhető el.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest