- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam nem volt esés (szintén iPhone 13), 95 százalékkal tértem nyugovóra és ugyanannyi fogadott reggel is:
Annyi különbség van kettőnk közt, hogy én semmit sem szoktam kikapcsolgatni és így Wi-fi Hang szolgáltatással értem el a hálózatot.
Az akku stat nem mutat nálad semmi appot, ami extra fogyasztást eredményezett? -
Antosz
tag
És nem működik az optimalizált akkutöltés sem.
-
Antosz
tag
Na annyi előnye lett az iOS 17-nek, hogy éjszakánként a teló (i13) 4-5%-ot is merül. Ez nem is lenne gond. De minden ki van kapcsolva és ráadásul repülős módba fekszik a polcon. Ez, hogy az anyámba? A másik. Értesítési hangok maxon vannak. Ennek ellenére, hol hangos, hol pedig halk. Mikor mit álmodik.
-
Antosz
tag
Na 19:11-kor megérkezett.
-
Antosz
tag
válasz
Bathorypeter #13 üzenetére
Még sehol semmi. Nem lehet frissíteni.
-
Bathorypeter
tag
Ma este 7 órakkor jelenik meg a hivatalos verzió hazánkban.
-
atiska007
senior tag
Van egy olyan hülye szokásom, hogy megvárom, míg a userek letesztelik az új főverziót és én mindig csak az xx.1-et telepítem először
-
-
joey04
titán
nincs benne semmi, ami felkeltené az érdeklődésem.
-
xZer0kidx
senior tag
-
Shyciii
veterán
válasz
LosBlancosRM #2 üzenetére
Került bele, csak valahogy senki nem ír róla...
Pl végre belerakták, hogy simenként lehet csengőhangot beállítani, így már hallásból meg lehet különböztetni a céges simről jövő hívásokat a magán simről jövő hívástól. Ez nekem nagyon hiányzott az android után. Most belerakták. -
LosBlancosRM
őstag
Hardver jó lett, de az ios megint nem hozott semmi érdekeset. Nem tudom megérteni, hogy miért pakolnak bele ennyi haszontalan funkciót, miközben van pár dolog amire igencsak ráférne a ráncfelvarras.
-
sharp4
őstag
Gyári billentyűzet fejlődésére kíváncsi leszek...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden kompatibilis iPhone frissíthető lesz hamarosan, a bétázók tegnap este óta telepíthetik az RC változatot.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest