- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1956
senior tag
válasz
ReMek(k)Elek #36130 üzenetére
Mindig tanul az ember!
Elemlámpablog az Indexen! Gratula Westbamnak!
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
ReMek(k)Elek #34635 üzenetére
Keeppower éppen nincsen, de elég korrekt cég, és sok minden van raktáron náluk:
-
jozsi252
veterán
válasz
ReMek(k)Elek #34635 üzenetére
2 féle van, ez a verzió a rövidebb, ez jó az L6-ba pl. De természetesen bármi másba jó mert a 69.5mm jónak mondható védett 26650-es akkuk között.
Van kuponkódom, így 2932ft-ra jön ki /db. Ez már barátibb mint a kupon nélküli ár. -
válasz
ReMek(k)Elek #31355 üzenetére
szerencsére azt a hibát javították azóta.
-
jozsi252
veterán
válasz
ReMek(k)Elek #21282 üzenetére
6db aksi megy a lámpába, így azért szerintem nagyjából eloszlik a terhelés. Most a
- Samsung INR18650-35E 3,6V - 3,7V 3500mAh
- LG INR18650MJ1 - 3500mAh 3,6 - 3,7V, 10Aaksikkal szemezek. Úgy vagyok vele ha már veszek akkor minél nagyobbat. Ezek meg 3500mAh aksik. Samsungot is lehet 8A-el simán terhelni. Keresek valami Kínai boltot ahol elérhetőek ezek, vagy ha nem találok akkor végső esetben rendelek Akkuteil-ről aztán kész. Csak ott 4k a ship.
(#21284) Zola007
Ha jól tudom 7A környékét enged az elektronika, de ezeket inkább 3-4A körül tartanám.
-
d4d
aktív tag
válasz
ReMek(k)Elek #21282 üzenetére
A K60-hoz ajánlanak ilyeneket, de igazából ahhoz is megfelel akár a Panasonic 3400-as is. A X60 először eleve normál 2600mAh-s Samsung cellás és 3400-as Panasonic akkumulátorokkal jött gyárilag. Semmi extra. A 10.000 lumenes X60M-hez (3db MT-G2 LED) adtak és ajánlottak még LG 2500-as high drain akksikat. De én is inkább valami izmosabbat néznék, MH1 is jó vagy akkor már a 3500mAh-s MJ1 vagy a 20A-s 3000mAh-s LG HG2. Ezek tuti hogy frissek, legfeljebb tavaly év végi lehet az MH1 is, de a másik kettő biztos hogy idei gyártású lesz bárhonnan is rendeli az ember.
-
hpsafl
tag
válasz
ReMek(k)Elek #20529 üzenetére
Sok ilyen van még, csak párat írtam, ami elsőre beugrott
-
hpsafl
tag
válasz
ReMek(k)Elek #20514 üzenetére
hogy mi a max, az kb 70-70,5mm lehet, de a 69,6mm hosszú védett Samsung simán elfér benne.
-
hpsafl
tag
válasz
ReMek(k)Elek #17261 üzenetére
Viszont javítani meg sokkal egyszerűbb egy kínai lámpát, mert ezeket néha puszta kedvességből menetrögzítővel rakják össze
Nem lehetetlen, csak nem egyszerű...
-
cili.ke
csendes tag
válasz
ReMek(k)Elek #17247 üzenetére
bul07: a rendelésemet vape42 felé tegnap 11:15-kor adtam le, 12:10-kor már változott a státusz: "Szállítás alatt", és ma délben megkaptam a csomagot. Ez hihetetlen gyors reagálás volt, alig több, mint 24 óra, köszönet érte a vape42-nek. Ilyen magyar üzlet is van, lám...
A csomag tartalma: B20 Pilot, WP2 II, 2×Pana NCR18650PF.
Nemcsak töltőben és akkuban jó az Xtar, de ez a lámpájuk is javult.
ReMek(k)Elek, d4d: Én nem tapasztalok semmiféle gyűrűsödést, és sárgát se igen látok. A fehér falra vetítek, és szép, egyenletes a fénye mindegyik funkcióban. A fényerőt mérni nem tudom, lehet, hogy igazad van az 500 lm-nel, de este a sötétben meglátjuk majd, mit tud. Ha elég, amire szántam, hát legyen csak 500 lm. Sajnálom, hogy neked nem vált be, én - egyelőre - elégedett vagyok.
hpsafl: valóban prémium minőség. Más, olcsóbb kínai lámpám ugyan sosem volt, de ezt tényleg öröm megfogni, használni, egy kis ékszer.
Köszi a hozzászólásokat, mindenkinek hasonlóan kellemes élményt kívánok. -
d4d
aktív tag
válasz
ReMek(k)Elek #17247 üzenetére
Így van, az XTAR elsősorban töltőben és akkuban erős, ez a fő profiljuk. Lámpákban sosem tartoztak a Fenix, Olight, Nitecore stb kategóriájába.
-
Sir Sparrow
tag
válasz
ReMek(k)Elek #16753 üzenetére
Köszi!
-
cekkk
veterán
válasz
ReMek(k)Elek #16726 üzenetére
Nem jól érzem?
-
cekkk
veterán
válasz
ReMek(k)Elek #16724 üzenetére
Miért is érzem azt hogy a saját hirdetésedet linkelted be?
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
ReMek(k)Elek #16609 üzenetére
LEDWALLBUYS14
-
Takuun
aktív tag
válasz
ReMek(k)Elek #16287 üzenetére
Honnan lehet tudni, hogy ipari hulladék?
Ha személyesen veszem át akkor miből lehet tudni, hogy egy gyengébb led van benne?
Értem én, hogy e-bay-ról olcsóbb, de szeretném személyesen átvenni. Gondolom az ebay is tele van hamisítvánnyal, szóval mindegy hol veszem. -
Banyu
csendes tag
válasz
ReMek(k)Elek #15966 üzenetére
Nekem megteszi az I4 is
-
PHM
addikt
válasz
ReMek(k)Elek #15970 üzenetére
Ez akár egyedi probléma is lehet.
Nekem is van ilyen, párszol használtam még csak, probléma nélkül.
A jövő héten lemérem a kimenő feszültségét. -
erik365
senior tag
válasz
ReMek(k)Elek #15968 üzenetére
Köszönöm szépen
Még annyi kérdésem lenne a mostani trustfire tr-001-el tölthetek védelem nélküli sanyo 2000mAh-es akkut? -
erik365
senior tag
válasz
ReMek(k)Elek #15966 üzenetére
Ez nekem árban sok, azért mondtam a wp2-őt számomra az bőven elég.
Vagy esetleg az i4 bár számomra nem szükség a 4 akksi töltése egyszerre. -
Zsolt74
senior tag
válasz
ReMek(k)Elek #15952 üzenetére
Vastag fonott réz kábel .
-
törölt tag
válasz
ReMek(k)Elek #14398 üzenetére
Panasonic NCR18650B
-
d4d
aktív tag
válasz
ReMek(k)Elek #14232 üzenetére
-
ReMek(k)Elek
csendes tag
válasz
ReMek(k)Elek #14223 üzenetére
Wallbuys közlemény:
Most már a China Post sem szállít akkut.
Csak a Singapore Post, de ott magasabb a díj. -
jozsi252
veterán
válasz
ReMek(k)Elek #14223 üzenetére
"FastTech confirms that all battery/e-liquid airmail packages are being affected at this time. This includes HKP/USPS, and Singapore Post. "
Hiába küldik mással.
-
csmat
senior tag
válasz
ReMek(k)Elek #13155 üzenetére
Valóban nincs szinkronban a leddel, ciripelés nálam pont olyan mint amilyennek leírtad.., szerintem akkor nincs gond:-)
Köszi -
csmat
senior tag
válasz
ReMek(k)Elek #13152 üzenetére
Akkor is ha teljesen a füledhez nyomod? nekem most csak egy aksi van benne, lehet hogy attól van?
Egyébként mennyi idő alatt tölti fel? -
M_o_g_y_i
őstag
válasz
ReMek(k)Elek #12878 üzenetére
Az i4 még jobb!!!
(privátban tudok korrekt forrást ajánlani...)
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
ReMek(k)Elek #12849 üzenetére
Végülis nem "történt" a dolog, bevittem a munkahelyre és belevilágítottunk az íccakába.
(#12856) Zozzant: félsz, hogy "legagyizza" ???
-
jada00
tag
válasz
ReMek(k)Elek #12851 üzenetére
Ennél szerintem nem veszi vissza a fényerőt, ami jó! Én nem 20évre akarok vásárolni elemlámpát, nekem elég ha elmegy egy pár évet, utána(meg közben is
) veszek egy párat!
Ha meg lesz, leírom a véleményemet, és ha sikerül addig vennem egy jó fényképezőt, még fotókat is fogok csinálni!
-
korn
aktív tag
válasz
ReMek(k)Elek #12848 üzenetére
A LED-en lévő félgömb alakú üvegszerű (nem tudom milyen anyag valójában) lesz eltávolítva?
Igen.Ha igen és anélkül is működik, akkor miért úgy gyártják, pláne, ha dedomolva megnő a fényteljesítmény?
Bizonyos tulajdonságai kedvezőbbek lesznek, egyes tulajdonságai meg rosszabbak. Az összfényereje csökken kb 10-20%-al sajnos.
A dóm eltávolításával -ami egy kis lencsének felel meg- kvázi csökken a led fényemittáló felülete, ugyanakkor jóval fényesebb, erősebb lesz. Ezt kihasználva sokkal jobb távolra világító lámpákat lehet így fabrikálni. Jóval erősebb lesz így a spot, a "központi fénysugár", mint egy gyári dómos leddel. Az összfényerő csökken egy kicsit, de sokkal koncentráltabb lesz a spot. -
jada00
tag
válasz
ReMek(k)Elek #12847 üzenetére
OK! Jókat kérdezel! Ezeket sajnos nem tudom, mert csak most van úton hozzám is egy ilyen példány! Nyilván az ára miatt némi kompromisszumokra kényszerül az ember, ha nem akarja a háromszorosát kifizetni egy márkásabb lámpára! Attól is függ ki mennyit használja! Szerintem, nekem volt már, és van is egy jó pár fajta, úgymond gagyi kínai lámpám, de fényerő tekintetében természetesen nem maradnak el a márkásabb vetélytársaktól, ami szerintem a lényeg! Az, hogy most van-e pwm, vagy , hogy vissza veszi-e a fényerőt(nekem inkább ne vegye vissza, én nem akarom kímélni, sem az aksit, sem a ledet) engem annyira nem érdekel! Én nem is mászkálok mindennap elmelámpákkal, csak van egy ilyen kis szenvedélyem(amivel szerintem nem vagyok egyedül
), ezért nekem "csak" az a fontos MINÉL JOBBAN VILÁGÍTSON!!!
-
jada00
tag
válasz
ReMek(k)Elek #12837 üzenetére
Szerintem, én ezt egyáltalán nem nevezném gyengébbnek, mint egy márkás lámpát!
A vetítési képe jó, szűk sugár, viszonylag messzire világít! Ebben lévő elektronika maximálisan meghajtja az XM-L2 ledet, egész pontosan 3.04A-t ad neki!!!! Ami bőven elégséges, ha hosszú távra vásárolsz lámpát! Nyilván azért is olcsóbb, mert ugye "pici cínaiak" gyártják!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Eladó KTM női bicaj!
- Merryfair Wau 2 hálós irodaszék / jó állapot / harmadáron
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest