- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz balazs1956 #40849 üzenetére
Én voltam, köszi hogy szóltál! Láttam én is, de sajnos ez nem az a fajta.
iPhone 13 Pro Max
-
veterán
-
ZozzV6
senior tag
válasz jozsi252 #40854 üzenetére
Még mindig csak DHL-eseket küldtek ki. Szerintem nekünk a registered csak januárban kezdik csomagolni és küldeni szóval jó ha februárra megkapjuk...
[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
veterán
válasz ZozzV6 #40855 üzenetére
Elég gáz amúgy mert van aki DHL-el kérte és TN-t sem kapott. Nem hiszem el hogy ekkora nagy dolog lenne a Lumintopnak átküldeni Neal-nek minden TN-t, ő meg mailbe elküldje az illetékeseknek. Vagy egyből a Lumintop küldje el mailbe. Ah mindegy is.. szerintem Európa lesz a következő szériába benne, mert most úgy vélem hogy USA-ra koncentráltak valamilyen szinten.
iPhone 13 Pro Max
-
ZozzV6
senior tag
válasz jozsi252 #40856 üzenetére
Német ember is kapott. Amúgy Neal esküvője is most volt meg ilyesmik meg több mint 1000 megrendelés van megértem hogy nem egyszerű csak rossz nézni hogy rakják fel a képeket a miénk meg a fasorba sincs
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
WestBam
Topikgazda
válasz ZozzV6 #40857 üzenetére
Semmi nem zárja ki, hogy Józsinak nem csönget a DHL kedden
Szerintem a ruszkik is kaptak belőle⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
-
Masooo
aktív tag
Sziasztok
úgy határoztam a jövő évre balatoni horgász is leszek.
fejlámpát keresnék erre a célra, és találtam ezt:
[link]lehet hogy csak a sárga szín téveszt meg, de nekem fontos lenne, hogy sárgán azaz meleg fénnyel világítson legalább részben, mert az amúr elég érzékeny a hideg fehérre míg a melegre kevéssé.
Tehát nekem van az, tőletek meg azt kérném, mondjátok el miért nem az, hanem egy másik.
Köszönöm
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
Ra3
őstag
válasz Masooo #40860 üzenetére
Nekem van filléres alis COB led fejlámpám, meg ilyen munkalámpa jellegű cucc is, igazából nem rosszak, ezekre az jellemző hogy nagyon szórt fénye van, tehát szélesen terít, cserébe nem világít messzire. Tipikusan amolyan szerelőlámpa, a látótérben mindent bevilágít, és közelre elég a fénye, nem vakít.
Nekem ezek nem régóta vannak meg, szóval a tartósság kérdéses, mondjuk ennyi pénzért nagy minőséget nem lehet elvárni, otthon szerelgetni, meg kocsiban vésztartaléknak vettem, erre jó.
Az a két kis piros felső békaszem azzal az ódivatú leddel (nem tudom ezeknek mi a pontos neve) szerintem szintén nem fog túl nagy távolságra világítani. Plusz macera a hátra vezető kábel, ezt megintcsak jobb elkerülni, előbb-utóbb gond lesz veleHorgászatnál azért ha jól tudom nem árt ha messzebbre is ellát az ember, ez a Skilhunt elég népszerű itt a topicban, szerintem ez alá ne add, vannak róla tesztek meg vélemények itt is. Nekem egy régebbi van ebből ami sima reflektoros (H02r), de az minden mást lealáz minőségben és fényerőben is. Mondjuk a listaára elég drága, de 25 dollár környékén szokott lenni kuponnal, egyszer kell megvenni, és fejlámpára többet nem lesz gondod.
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
emre
veterán
válasz MittuDomain_ #40841 üzenetére
Ultrafire c8 nem ajánlott?
Csak mert az 2k környékén elérhető.A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
WestBam
Topikgazda
UltraFire alapvetően a gagyikra szitázott márkanév, az esetek nagy részében nem ajánlott vétel a gyengébb gyártási minőség és általában Latticebright LED miatt. 15$ környékén kapsz Convoy C8-ast ami jó minőségű minden téren. Nem érdemes alább adni.
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
WestBam
Topikgazda
Idei utolsó, Lidl Tronic akkukról szóló rövid cikkem a blogomon olvasható
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
veterán
válasz ZozzV6 #40857 üzenetére
TLF-en olvastam valahol hogy kapott ott is valaki. Ja tudom most házasodott meg, jött vissza aztán intézte a rendeléseket meg mindent. De igazából ezt úgy kellett volna hogy az első 555db-ot útjára indítják aztán jöhet a többi. Termeltek sok hsz-t az éjszaka folyamán a GT topicba, de úgy vettem észre hogy nagy része USA-ba lakik akik megkapták, vagy kapják folyamatosan.
Szerintem Lumintop úgy spórol hogy először a nagy részét adott földrészre küldik, aztán rádobják 1 raklapra és mivel úgymond 1 helyre megy, spórolnak a szállítással így, minthogy egyesével küldenék DHL-el.
Azért vártam valahol 2 ünnep közé mert szabin vagyok keddig, aztán át tudtam volna venni, de túl egyszerű lett volna. Láttam bakker volt aki 4db-ot is kapott.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
balazs1956
senior tag
A Banggood-tól rendeltem november 15-én 2 db védett Keepower akkut az L6-ba.
Normális dolog, hogy se híre se hamva az akkuknak?
Eltelt 45 nap! Reklamáljak?
Sajnos TN számom nincs, de ugyanazon a napon a Gearbest-től rendelt 2 Liitikala akum már két hete megjött, igaz tn-nel -
bwoay
nagyúr
válasz balazs1956 #40870 üzenetére
Banggood? az tetű lassú tud lenni, én 60 nap után kezdenék aggódni.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz balazs1956 #40872 üzenetére
akkor vígasztaljon ez most van a böjtje annak a kettő gyors kiszállításnak!
jozsi252:
ez nyilván így van, ettől teljesen függetlenül az a tapasztalatom, hogy a banggood általában jóval lassabb, mint a gearbest.[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
BBéci
legenda
válasz balazs1956 #40875 üzenetére
Milyen az a numberszám?
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
HollyBoni
veterán
válasz balazs1956 #40875 üzenetére
Ha van is a követési szám sem mindig működik ám... Legalábbis nekem jó párszor volt ilyen.
De hát csoda hogy pár forintért egyáltalán idehozzák kínából a cuccokat szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
Andrej1
aktív tag
Sziasztok !
Lehet nem jó helyre írok de hátha tudtok segíteni .
Kellene nekem megbízható AA és AAA Aksi Szekrény világításba és éjszakai lámpába
Tudtok ajánlani hozzá aksikat jót olcsón ?
[ Szerkesztve ]
Az tényleg igaz, hogy mi-újság van veled ? :D
-
Masooo
aktív tag
válasz Andrej1 #40878 üzenetére
Szia.
Milyen akku?
nimh sima pl távirányítóba is jó akku avagy
3.7v li-ion 18650 méretű akku ami pl táviránytóba nem jó?nimh esetén lidl tronic olcsón vagy ikea ladda picit drágábban.
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
-
JDMKid
tag
Készítettem én is egy "tuning" Li-100-at, az ellenállásos trükkel, amiről volt itt korábban szó.
6,2 MOhmos ellenállást választottam bele, azzal elvileg 4,2 V-nál kellene megállnia a töltőnek. (Eddig 4,23 V-ig ment két különböző Li-100 is nálam.)
Ha majd lesz lemerült akksim, kiderül mit mutat a valóságban.Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
TaliGa
aktív tag
Sziasztok,
Zanflare F1-nél nem férek hozzá a töltőnyíláshoz, ha jól sejtem a felső, vékony gyűrűt kéne az óramutató járásával megegyező irányba tekerne, de meg se moccan."So say we all"
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok! Szerintetek milyen lehet ez a SUNREI Youdo 2S fejlámpa? Van ilyen valakinek? Teljesen átlagos használatra kellene.
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
S2-re nincs valami olcsósító GB kupon most? Visszaolvastam pár oldalt, de nem találtam működőt. A jó öreg Ultrafire WF-501B mellé szeretnék egy hasonló mindenest, túrázáshoz, illetve majd egy C8 stílusút is beszerzek. Van két szintén jó régi TrusFire 18650-em, ezek mellé még szeretnék párat beszerezni. Samsung 30Q vagy a védett 26FM amit érdemes? Esetleg mást?
-
Ra3
őstag
-
Masooo
aktív tag
ezt a márkát is hamisítják? van megbízható eladó?
[ Szerkesztve ]
-
gs20
tag
válasz Andrej1 #40878 üzenetére
Csak szólok, hogy abba a szekrény világításba nem aa/aaa kell!
12v-os, általában csengő, vagy kapu távirányítókban használt, gombelemekből összerakott elem való bele.
Én is rendeltem ilyen lámpákat gearbestről mikor 2 dolcsi volt 6db (18db-ot), de még időben észrevettem, és tudtam töröltetni a rendelést.E=MZ²
-
-
kugyu21
senior tag
válasz FBLLMAG #40881 üzenetére
Lehet, hogy nem egészen itt van a helye a hozzászólásomnak, de a cikkedben tett megállapítással vitáznék két mondat erejéig. Kis fogyasztású helyre (távirányító, óra) én eleve nem ajánlanám az akkumulátort (nem csak a Tronikot, hanem egyiket se), mert ott nagy az esélye, hogy csak akkor veszed észre, hogy tölteni kellene, amikor már túlmerítette, ami nagyon nem tesz jót nekik. Egyedül abból a szempontból lehet jobb, hogy kevésbé folyik ki , mint egy alkáli elem (nem tudom van -e annyira jól megépített?).
A fényképezőképben való felhasználás, a nagy áramfelvétel miatt ugyanúgy nem ajánlott, mint az elemlámpák esetében, és ott még az is kockázat, hogy olyanról maradsz le, amiről nem szeretnél.
Szóval az olcsóságában benne van a minősége és az, hogy elég kevés dologra jó, ezért én továbbra sem ajánlanám, főleg hogy csak kicsivel többért ott van a lényegesen jobb LADDA- -
chatran
őstag
Akkor mibe érdemes ezeket használni? Van egy 2 AA elemes ledfüzérem, ami lassan két hete világít két legalább 10 éves 1450-es NiMH akkuval. Már nagyon gyenge a fénye, éjszakai fénynek se túl sok.
Lehet, hogy ezek az elemek túlmerültek már? -
Victorio
aktív tag
válasz kugyu21 #40897 üzenetére
Én azt olvastam, hogy a barna LADDA ajánlott távirányítóba, mert annak még kisebb az önkisülése.
Viszont ehhez is azt ajánlották, hogy évente egyszer csináljunk egy kisütés-töltés ciklust, és akkor elkerüljük a túlmerülést.Amúgy a pletyka szerint a Panasonic Eneloop gyártósorán készülnek a LADDA akksik, csak másik címke kerül rájuk. Eneloop Pro = fehér LADDA, Light = barna.
[ Szerkesztve ]
Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz kugyu21 #40897 üzenetére
Ha van Samsung TV -d, akkor láthatod, hogy az figyelemmel követi az akkumulátor töltöttségi szintjét (% -ban) a távirányítóban. Fali órákba viszont én is alkáli elemet rakok.
A fényképezőgépembe Li-Pol akkumulátor megy. Eneloop akkumulátorokat használok sok mindenbe, nem csak lámpába. (akkumulátoros permetező, fogkefe, borotva, vérnyomás mérő, mérlegekbe, elektromos masszázsgépeimbe, sarok csiszoló lábra, cinező, elektromos multi méter, digitális rádiókba, riasztókba, villanycsengő, régebbi PSION 5 mx PDA, bár lassan kijön a GEMINI is, és persze az összes AA / AAA -s lámpámban). Szóval akad pár darab ENELOOP akkumulátorom, meg sem számolom mennyi. A TRONIC akkumulátorokat próbára vettem, hiszen 1/4 áron árulják mint az ENELOOP -okat. Talán még a Fujitsu akkumulátorok jók, és kicsit olcsóbbak mint az Eneloop -ok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest