Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ra3

őstag

válasz Masooo #40860 üzenetére

Nekem van filléres alis COB led fejlámpám, meg ilyen munkalámpa jellegű cucc is, igazából nem rosszak, ezekre az jellemző hogy nagyon szórt fénye van, tehát szélesen terít, cserébe nem világít messzire. Tipikusan amolyan szerelőlámpa, a látótérben mindent bevilágít, és közelre elég a fénye, nem vakít.
    Nekem ezek nem régóta vannak meg, szóval a tartósság kérdéses, mondjuk ennyi pénzért nagy minőséget nem lehet elvárni, otthon szerelgetni, meg kocsiban vésztartaléknak vettem, erre jó.
    Az a két kis piros felső békaszem azzal az ódivatú leddel (nem tudom ezeknek mi a pontos neve) szerintem szintén nem fog túl nagy távolságra világítani. Plusz macera a hátra vezető kábel, ezt megintcsak jobb elkerülni, előbb-utóbb gond lesz vele

Horgászatnál azért ha jól tudom nem árt ha messzebbre is ellát az ember, ez a Skilhunt elég népszerű itt a topicban, szerintem ez alá ne add, vannak róla tesztek meg vélemények itt is. Nekem egy régebbi van ebből ami sima reflektoros (H02r), de az minden mást lealáz minőségben és fényerőben is. Mondjuk a listaára elég drága, de 25 dollár környékén szokott lenni kuponnal, egyszer kell megvenni, és fejlámpára többet nem lesz gondod.

[ Szerkesztve ]

''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''

Új hozzászólás Aktív témák