- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz tomcsi23 #39945 üzenetére
bőven 4.20 alatt végez, WestBam is írta a tesztben, meg nekem is ez a tapasztalatom. használt akksit fullnak jelezte nálam, rámértem, a feszültsége 4.20 felett volt, gondolom emiatt nem is kezdte el tölteni. kicsit világítottam vele, utána rendben elindult a töltés. (hogy mennyivel tölt, azt nem mértem)
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
tomcsi23
veterán
Alatta végzett.
Egész éjjel töltésen volt (folyamatos piros led), reggelre megállt (zöld-piros villogással, a folyamatos zöld helyett), összesen ~700 mAh-t vett fel és 3,71 V-ot mértem az akkun.
Most megpróbálom másik akkuval is, de elsőre nem tűnik jónak a töltés.
Másik kábel/ töltőfej már próbàlva.[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
ZolkoW
őstag
lehet,hogy tudtátok, de az X2R ilyen kapcsolópanellal érkezik
csak led és ellenállás kell hozzá, zöld áttetsző gumiborítást és fehér diffúz alátétet adnak a csomagban. el is készült egy világító kapcsoló, THT ledekkel,mert abból volt itthon olyan,ami jó fényerejű. nem voltam felkészülve rá,hogy nem kell vennem új panelt
a ledet viszont barbár hevítéssel sikerült csak kiszednem, az alu hűtő ragasztva volt
rendelek helyette Nichiát,ha már csere lesz.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
jézusom
addikt
Most ez a nichia led az "uv" vagy rendes világítási led is van belőle?
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
A képen látható típusú 3W -os (elméletileg Epistar) LED -et honnan lehet szerezni? Javításhoz kéne, más kialakításút szerintem nem tudok használni, ilyen az MCPCB, pontos típust nem tudok, de szerintem az összes 3W -os kb. azonos áramerősséget igényel. A kaidomain.com -on és a intl-outdoor.com -on nem találtam ilyen verziót.Köszönöm
-
Ra3
őstag
válasz FBLLMAG #39961 üzenetére
Én nem estem hasra tőle, nekem már a Tip is elég kicsi, és legalább van benne egy számomra értelmezhető méretű akksi. Amúgy jól néz ki a Tini, de olyan mintha a pimpelésre mentek volna, amit én tényleg fejlesztésnek érzek az a nagyobb méretű tir lencsés refi, a többi csak parasztvakítás.
[link]
[link]''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
nzozz
aktív tag
válasz gyenesmartin #39963 üzenetére
Na az is igaz... már úgy rászoktam erre a külföldi rendelésre, hogy el is felejtettem. Köszi!
Amúgy ezek minőségre milyenek szerinted/szerintetek? -
nzozz
aktív tag
válasz ZolkoW #39966 üzenetére
Még talán ezt tűnik a legjobb ár-érték arányúnak: [link]. A HQ -nál is kapható, csak 20-30Ft a különbség.
Ami elég fura, hogy annál, amit most linkeltem 219-280lm lumious flux, a hestore -osnál meg 160-180lm luminous intensity van megadva, mindkettő 700mA mellett. De ez két külön mennyiség és a luminous intensity -t candelában kéne mérni, nem lumenben. -
FBLLMAG
senior tag
Amit a TINI -be most raktak, amiből áll, az a Nitecore háza tájékán nem újdonság. Az, hogy az egész ház egy anyagból van, a hőszabályozás, ez már 2015 -ben is megvolt. A Nitecore EC4 -gyel kezdték ezt próbálgatni.
A TIP SS nekem is pillanatnyilag elég.
Szerintem, ezért írtam, meghagyják a TIP kategóriát is. A vásárlók majd eldöntik mit választanak. És jobb többől választani, mint kevesebből. Nekünk vásárlóknak biztos. Már nem a szociban élünk, ahol 1 valamit lehetett kapni, arra is fel kellett iratkozni.
[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
Bontott laptop akkuimat cserélném normálisakra, Sony VTC6 vagy Panasonic INR közül szerintetek melyik lenne jobb? Mindegyik 3000mAh kapacitású és $16.99, a lámpáknál nagyobb áramot is le tudnak adni, ilyen szempontból szerintem édesmindegy.
Egyelőre egy Zanflare F1 és két Convoy S2+ (sima és UV) lenne meghajtva róluk. A Klarus XT12GT-hez kaptam gyári akkut, az első lámpámhoz (Skilhunt H03) pedig annakidején vettem egy LiitoKala 3500mAh-t, így azokban rendes akku van
Ja, nézegettem kuponokat is, de nem találtam igazán ütős kupont akkura, jobban járok ha ezek közül pontozom valamelyiket.[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
ZozzV6
senior tag
Olyan jól néznek ki így sokan együtt
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
-
vince
őstag
válasz gyapo11 #39970 üzenetére
Ezt láttam, de pontokkal $11.91-ért meg tudom venni ezt és a másikat is. A kérés az, hogy van-e érdemi különbség közöttük
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
lacko6
senior tag
Hi.
Fel kellene élesztenem AA-s NIMH akut.Az opus bt-c3100 discharge refresh funkcoja erre van?
Vagy csak litiumasra?[ Szerkesztve ]
-
Sz4bolcs
senior tag
Ha van nálatok egy L6, ti megsütitek a békés utcátokban egyenes havas úton 2-ben padlógázzal "driftelő" hülyegyereket, vagy jobb a békesség?
-
vince
őstag
Végül egy harmadik típust vettem $12.90-ért
[ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
-
ZozzV6
senior tag
válasz ZolkoW #39984 üzenetére
A két ledessel nem is fog sok átjönni. A gumiharang átlátszó a fémgomb alján vagy fekete? Én 6 ledes körpanelest használtam. Az sokkal közelebb teszi a ledeket a kapcsoló fölé nem a kapcsoló aljához. Plusz a fémgomb aljának pereméből is reszeltem és még kevesebbet takar ki.
Képek ebben az albumbanYoutube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
FBLLMAG
senior tag
válasz balazs1956 #39975 üzenetére
A TINI és aTIP lámpákat is roncsolás nélkül lehet szétszedni. A TIP -hez csillag csavarhúzó, a TINI -hez TORX kell.
A SWISS BIT -em már 13 éves, és abban nem kellett még akkumulátort cserélnem.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz Sz4bolcs #39978 üzenetére
L6 -tal vakítasz, ez esetleg probléma lehet. Inkább a figyelemfelkeltés lenne a célravezetőbb.
Nálam van olyan lámpa, ami kb 4 Hz -en villog (nem a 20 Hz -es, rosszullétet okozó, villogásról van szó), este elég ha az útra világítok vele, nappal azért a kocsi felé szoktam, és már lassítani szoktak, esetleg meg is állnak. Zebrára sem volt szükség. Nagyon jó dolog, ha kamion, busz mögül kell kilépnem az útra.
Az a fő, hogy lássanak, de a másikat azért ne vakítsd meg.
-
FBLLMAG
senior tag
válasz lacko6 #39977 üzenetére
A refresh az jó. Az Opus 3x süti / tölti az akkumulátort. Ha nem ismeri fel annyira gyenge az akkumulátor, annyira ki lett sütve, akkor 1 friss elemmel, 2 db kis vezetékkel lehelsz bele kis életet, majd ráereszted a refresh -t kis áramra állítva, kb 2x.
95 % -ban az akkumulátor újra használható.
-
ZozzV6
senior tag
válasz balazs1956 #39986 üzenetére
Készen nem kapható. Csak a panel, és neked kell összerakni. De ha megnézed a privát leveleinket beszéltünk már erről konkrét árakkal.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
őstag
Beléptem a Convoy S2 klubba én is. Sajnos az öröm nem 100%-os, mivel egy furcsa dologra futottam: Az egyik akkuval simán működik, de a másikkal pár mp után teljes fényerőn kikapcsol. van, hogy 1-2, van, hogy akár 30mp is kell neki.
Rendben, egyik akku jó, a másik vissza, cserélve. Sajnos az új is ugyanezt csinálja! Van valakinek ilyen tapasztalata, esetleg bármi ötlete?A lámpa: U6 - 4B 4500 - 4700K - XPL H1 450LM 7135 x 8
Az akkuk: EnerPower 2600mAh (Sanyo átcsomagolt)
Töltő: Nitecore D2[ Szerkesztve ]
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
-
HollyBoni
veterán
Végül mi lett a tapasztalat, Nyíregyházi sráctól szabad venni Sanyon GA akkut, tuti eredeti és valós a kapacitásuk?
-
őstag
HardSanyeee-nak van igaza, GB-ről másoltam az adatokat...
A kontaktokat megnéztem, mnden szép és jó.
Az egyik akkuval megy is rendesen, a másik nem jó! Ha nincs senkinek más ötlete, akkor ezt az akkut is cserélem majd, de az előző, ami helyett ezt kaptam, ugyanezt produkálta."Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
ZozzV6
senior tag
válasz HollyBoni #39996 üzenetére
Kapacitást még nem tudtam mérni mert elvitték a Lii500 töltőm és még nem jött meg a másik. Amint megjön írok. de eddig nekem minden akkut feltöltött a 40-ből a Lii202 gond nélkül. Minden akku 3,3,5V-on volt mikor szétbontottam a pakkot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest