- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
Szerintem nálad valami PEBKAC lehet. A Luna egy kivételtől eltekintve atomstabil. A Files szok' néha random megdögleni, de egy jólirányzott Nautilus meg szokta oldani
A tárolóknál szoktál a hozzáadás után apt-get update parancsot használni? Felteszem igen....wine csont nélkül települ, playonlinuxot még nem próbáltam.
A Freya eddig egész jó. Nem döglik, de egyszer kellett egy reboot, mert a grafikus felület egyszerűen nem érzékelte az egérgombokat. Amit eddig használtam Lunan, az minden megy(napi dolgok+munka). A Tweakset hiányolom, de a dconf-editor egész használható ideiglenesen. Nekem mondjuk a grafikus újítások nem mindegyike jön be, de ez má egyéni ízlés kérdése
Az idóta scrollbar viszont eltűnt, ez tetszik 
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A tárolóknál szoktál a hozzáadás után apt-get update parancsot használni? Felteszem igen....