- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtam
csendes tag
Dehogy kell hanyagolni
Nekem van alap 1100W Skil körfűrészem, kb. 12 éves, amit az kapott az nem normális, asztalba applikálva tüzifa vágása, stb.. szénkefét és csapágyakat cseréltem benne egyszer, azóta is megy(nem a DeWalt-hoz akartam hasonlítani)
Valamint van egy B&D 500W körüli fúróm is, szintén tizenvalahány éves, még a fekete színű, szintén mai napig működik, pedig Padlopon és különböző habarcsok is lettek vele keverve, tavaly ősszel ez volt kéznél, nem a Bosch vagy Makita, tette a dolgát.
A Festool és Fein nekem nagyon távoli, az áruk miatt, meg az én hobbi szintű használatomhoz tényleg föölslegesek is.
Azért egy dekopírra nagyon fáj a fogam, kipattogzás mentesen -lényegében fóliázható minőségben- vágni bútorlapot más dekopírral nemigen lehet, öcsémnek Bosch GST100-a van, egy fabatkát sem ér, colos anyagot sem lehet derékszögben elvágni, ááááááááááá
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged