Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajti84
csendes tag
válasz
wandor0930 #63 üzenetére
Valoban, bar a mondandom lenyegen nem valtoztat, ha megnezel pl egy decathlonos (most hogy az milyen minoseg ne menjunk bele, otletem sincs) pedalasszisztenses bringat, ott latszik, hogy nem a km/h-ban van meghatarozva a rasegitesi fokozat, hanem a leadott "eroben", 1-esben kevesebbet segit, mint maxon, de mindket esetben segit 25km/h-ig.
-
válasz
wandor0930 #45 üzenetére
Nekem is jobban tetszik egy trekking rejtett akksival, mint egy utólagos MTB.
MFT 6.2 Roadom kimondottan szép, citycrosser is megfelelően néz ki, talán az első csomagtartó fura egy kicsit . 260 000FT volt, annyit megért. (kicsit bosszantó volt, hogy hibásan jött, de miután rájöttem mi a hiba küldtek cserealkatrészt) -
válasz
wandor0930 #7 üzenetére
Nekem van, hibásan érkezett, de meg tudtam oldani. ( hibás volt egy kábel, így nem ment a rásegítés) . Gyári 42T-s lánckerékkel nehéz 25km/h-nál gyorsabban menni vele (hiába állítod a rásegítést 32KM/h-ra), de viszonylag könnyű 4x104-es nagyobb lánckereket rátenni. Motornak van hangja, de kibírható.
Városban vagy aszfalt kerékpárúton biztosan jobban használható mint egy MTB. (pl a tesztpéldány), főleg ha nagyobb lánckereket kap előre a citycrosser.
MTF 6.2-es bringám sokkal jobb a citycrossernél (de 2-3x annyiba kerül), ár/értékben jó a nyomatékszenzoros citycrosser. T1ben van ami vonzóbb, de pedálszenzoros...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nők, nőügyek (18+)
- E-roller topik
- Politika
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Androidos tablet topic
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest