Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_
üzenetére
Tudom, hol kéne aludni, csak a vadon közepében voltan nirngyökereket keresve.
Ált. harcos céhben alszom, ott nem igazán fenyeget veszély. Én már csak ilyen óvatos vagyok. Tudom, hogy járnak az erdőben táborozók, vadásztam már banditákra.
Annyit kóvályogtam hogy a 4. szintre lépve rögtön léphettem is az 5.-re.
29 nap alatt 33 küldetést teljesítve 5. szint (és félig a 6. felé) jó, rossz, vagy átlagos?
Volt valami küldetés az elején, amelyben megharapott egy vámpír, és gyógyírt kellett keresgélnem, ha nem akartam átváltozni, azt giszem, Dunbbarrow Cowe-val kapcsolatban, de nagyon régen volt már, csak 1 hete mélyedtem bele a játékba, előtte néha-néha néztem bele.
A zöldnél érdekes, hogy egyszer egyik, másszor másik, amire adja, lehet, ezért volt ideig-óráig dupla teherbírásom is.
G3-ban nézd meg (ha mégis játszanál, de úgyis kidobod, ha olyan hibákba akadsz, mint én) a billentyűzet beállításainál, melyikkel lehet kamerát váltani. Ha kinyitsz valamit, külsőbe kapcsol, de, az eredeti játékkal ellentétben, az 1.12-esre feljavított már vissza is kapcsol belsőbe, ha átkutattad a célt.
CoD4-re én sok rosszat tudok mondani, mind tény, de ez nem CoD4 topic, annyira meg nem becsülöm azt a játékot, hogy egyáltalán rákeressek, van-e neki.
Tény viszont, hogy az Airborne kb. 4-szer rosszabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme az új Android Auto!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro M2000 4GB VGA,WIN11
- ZBook Power 16 G11 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ált. harcos céhben alszom, ott nem igazán fenyeget veszély. Én már csak ilyen óvatos vagyok. Tudom, hogy járnak az erdőben táborozók, vadásztam már banditákra.