- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
válasz
Skorbut #3217 üzenetére
Nem okoz gondot, de lesznek idióta egybeesések ha egyszerre csinálod.
Pl thief-ként elküldenek ellopni Hromir Staffját. Aztán trükkösen vissza kell juttatni Ontus Vanin-on keresztül. Ez elég szánalmas ha te vagy az Arch Mage. Főleg hogy mondja is a kis Methredel hogy a mágusok rossz emberek, nem lehet bennük bízni, asszongya ha személyesen vinnéd vissza a staffot megölnének. Ezt nekem anno pont úgy mondta hogy Arch Mage Robe volt rajtam...
Aztán a másik ütközés ha pl meg szeretnéd ölni Fathis Aren-t. Elméletileg meg lehetne, eleve szép kis erős enchantolt cuccokat hord általában, nyilván úgy lett megtervezve a dolog hogy megölhesd. Csakhogy mages guild tag. És hiába a sneak attack, akkor is kidobnak ha megölöd.
Aztán kevésbé súlyos ütközés, de azért gáz az is amikor blade-ként mész tar meenához, mert ha Arch Mage-vagy, akkor megintcsak szánalmas helyzet, hogy köszönt hogy üdv Arch Mage, aztán meg ismeretlen Bladeként kezel.
Nekem most hirtelen ennyi ütközés jut eszembe, de lehet van több is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest