- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
válasz
katt777 #1461 üzenetére
Nemtom X48 egyáltalán kijött már?
sztem 16x/16x os vagy 8/8 as link kiosztásban van. X38 nál meg tudtommal 16/16/4 (három pcie-nél)Mért szegény linux mit nem tud nyújtani?
Tény hogy játékokra nem éppen ideális, de azért pár híres game át lett rá írva, mint pl Morrowind is.
Amúgy sztem legtöbb általános használat esetén tökéletesek a Linux népszerű distrói (ubuntu, suse, stb) Bár én elismerem azt is hogy Vistának is megvannak az előnyei.
Én kb 50-50% ban használok most Debian 4.0-t meg Vistát. Vistát főleg game miatt."ATI meg még mindig készít AGP-s videokarikat, amire meg az nV tesz magasról" Hát ez igaz, de szerencsére ez legtöbbünket nem érint.
Trainereket illetően: különféle trainerek vannak. van aki advanced trainer az asszem lvl 70ig tud téged trainelni, a sima alapgagyi trainerek meg asszem csak 40ig, de azokat én sosem használtam, mert rögtön lehet advancedtől tanulni, akkor meg miért is ne a képzettebbtől tanuljon az ember? A Master trainereket általában ajánlják az advanced trainerek ha már többet nem tudsz tőlük tanulni. Amúgy questet is kell csinálni mielött elvállalnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Formula-1
- E-roller topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest