Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Varlaisaran
senior tag

OOO-ra haraxok. Fentvolt egy ideig. Asszem kb akkor mikor Angawey felépült. Épp FF modot teszteltem, ruhákat próbálgattam Leanára, amikor hallom valami motoszkál a szomszéd helységből a hálószoba mellett. Két ilyen szellemharcos vagy mi a rosseb szarság erőlködött neki a falnak, át akartak jönni a hálószobába, nyilván nem kefélni akartak a hőskisasszonnyal
Megölöm őket, kimentem a Grand hall-ba ott is kettő. 10p mulva spawnelt mégegyet. Meg mégegyet. Automatice spawnel ilyen szellemvackokat ayleid romokba is. CS szemcsögéből Angawey is "Elven Ruin", OOO viszont nem tudja hogy ez egy privát kéró, de főleg nem rom, minekfolytán mérges lettem és leszedtem. Ugyanígy végeztem ki Lucien Lachance-t is, szerencsétlenségére pont Angawey-ben talált meg, és aztat nemszeressük
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Parfüm topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Spórolós topik
- iPad topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512 GB Égkék Karcmentes állapot 12 GB RAM SN: R5GL22FEBCW 6 hónap g
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Megölöm őket, kimentem a Grand hall-ba ott is kettő. 10p mulva spawnelt mégegyet. Meg mégegyet. Automatice spawnel ilyen szellemvackokat ayleid romokba is. CS szemcsögéből Angawey is "Elven Ruin", OOO viszont nem tudja hogy ez egy privát kéró, de főleg nem rom, minekfolytán mérges lettem és leszedtem. Ugyanígy végeztem ki Lucien Lachance-t is, szerencsétlenségére pont Angawey-ben talált meg, és aztat nemszeressük