- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Aktív témák
-
Cpt. Zsöci
tag
Senki ne számítson az eu fullra még januárban. Us-ban is 20 nappal a releaase előtt megmondták a pontos dátumot Bővebben: link. Ezzel szemben a Blizz már több mint ey hónapja nem közölt semmi hírt.
Nah igen az open beta ... ha lesz is accountod, játszhatsz x hétig és utána mindent újra kell kezdeni, mert az accountokat (és a karaktereket) a beta végén törlik....
És az is egyre inkább kérdés, hogy mikorra juthat bárki kis hazánkból játékhoz, mert egyre nagyobb a túl jelentkezés és kötve hinném, hogy az első példányokat ife szállítanák... -
Cpt. Zsöci
tag
Habár tiszteletben tarotm a véleményed (és meg is értem), de azt nem egészen értem, hogy ez most hogy jött ide...
Mármint van külön wow topik itt a phn ... ez meg a szoftver piac.
Mindegy tekintsük upnak...
De ha már egyszer fölhoztad. Úgyhalottam valhol, hogy mostmár feb 25 az új dátum az eu fullra. Na március közepe előtt kijön?
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest