- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
Aktív témák
-
Cpt. Zsöci
tag
válasz
Cpt. Zsöci #36 üzenetére
(((WARNING: a fenti link csak a us verzióhoz jó, semmilyen euhoz nem hasznlható)))
-
Cpt. Zsöci
tag
Hát igen ... tödelte a fórum (nem ez), mert túl hosszú volt, de erre nem neheéz rájönni mert ritkán vannak ilyen karakterek egy web címben </ br>
itt a cím megint:
Bővebben: link
továbbra se használj letöltő progit hozzá
(btw ez nem működik, vagy egy másikra gondoltál???)
dobj egy mailt és megbeszéljük az árat
már mondtam mennyi az irányár, mondd meg mennyit érne meg neked
msn-en is vagyok, ugyanazon a címen mint amelyiken a mailt fogadom... -
ko
tag
Csá!
Megnéztem a linket amit írtál az egyik hsz-edben de nem müxik.Hibát ír ki szal nem lehet letölteni, ha menne akkor kedvezőbb ár mellet vinnék egyet. -
Cpt. Zsöci
tag
Senki ne számítson az eu fullra még januárban. Us-ban is 20 nappal a releaase előtt megmondták a pontos dátumot Bővebben: link. Ezzel szemben a Blizz már több mint ey hónapja nem közölt semmi hírt.
Nah igen az open beta ... ha lesz is accountod, játszhatsz x hétig és utána mindent újra kell kezdeni, mert az accountokat (és a karaktereket) a beta végén törlik....
És az is egyre inkább kérdés, hogy mikorra juthat bárki kis hazánkból játékhoz, mert egyre nagyobb a túl jelentkezés és kötve hinném, hogy az első példányokat ife szállítanák... -
followme
aktív tag
válasz
Cpt. Zsöci #32 üzenetére
Csak a kedvedért OFFolok...
Én meg azt hallottam hogy most állították le a szervereket(vagy tervben van) és utánna kezdődik open béta...tehát sztem februárban már biztos kijön...
ui: egyébként csak térítek hogy az emberek EUra jöjjenek...sry
[Szerkesztve] -
Cpt. Zsöci
tag
Habár tiszteletben tarotm a véleményed (és meg is értem), de azt nem egészen értem, hogy ez most hogy jött ide...
Mármint van külön wow topik itt a phn ... ez meg a szoftver piac.
Mindegy tekintsük upnak...
De ha már egyszer fölhoztad. Úgyhalottam valhol, hogy mostmár feb 25 az új dátum az eu fullra. Na március közepe előtt kijön? -
followme
aktív tag
Hát habár nagyon vágyom a gamere inkább Euba fogok majd írtani
-
Cpt. Zsöci
tag
up
-
ko
tag
válasz
Cpt. Zsöci #27 üzenetére
Akkor ezt inkább kihagyom
-
coltos
csendes tag
válasz
Cpt. Zsöci #24 üzenetére
Gyere msn-re Zsöci.
-
ko
tag
Ha itt mondassz egy árat akkor esetleg vinnék 1-et.
-
Cpt. Zsöci
tag
válasz
Cpt. Zsöci #23 üzenetére
bár fogy de még akad
up -
Cpt. Zsöci
tag
up
még van... -
Cpt. Zsöci
tag
ahhoz nem lesz kódom, mert asszem a hcgamer honlapján már most lehet rendelni full gamet (bár kérdéses mikorra jut neked, mert a blizzard egy kicsit elszámolta magát és az előrendelések már most meghaladják a kapacitásait -- us-ban 36óra alatt 250ezer példány ment el
-- de erről már én is írtam --asszem a másik topikban -- másrészt meg ettől zeng a net)
de ha valaki esetleg hezitál, akkor nagyon javaslom neki, hogy nézze meg a WoW trailerét, mert istenkirály
na még 5 percig vagyok aztán alszom egy kicsit....
(btw ez szerintem egy olyan játék amit notebookon is nyugodtan lehet nyomni ... na azért egér nem árt hozzá) -
boba6
senior tag
válasz
Cpt. Zsöci #17 üzenetére
kösz a korrekt választ!
eddig notebookot használtam, már félig megvan az új gép, de ez+az még hiányzik
valszeg megvárom az eu verziót, remélem ahoz is lesz kódod diszkont áron -
Szőrös
veterán
válasz
Cpt. Zsöci #14 üzenetére
kösz de engem nem érdekel WoW van jobb
csak érdekelt , hogy mi merre pusztán kíváncsiságból /meg gondolom mást is szal nem hiába fáradoztál/. sok sikert.
-
Cpt. Zsöci
tag
nem tudom mit értesz az ''össze kell rakjam az új gépet'' alatt, de a WoW-nak kifejezetten kicsi a gépigénye. Persze, ha már megvan a gép akkor nem szóltam
.
Kábelnet bekötése hogy áll? Csak azért kérdem, mert ha mondjuk, csak hónap végére igérték, akkor inkább már várd meg az eu open betát és a full eu-t.
Mert bár jó az eu-s játékra is a kulcs, de ahoz, hogy a karaktered is hozhasd várni kell majd és állítólag pluszt fizetni is. Szóval, ha úgyis csak mondjuk egy hónap múlva játszhatnál vagy mindenképp át akarsz menni eura, akkor nem érdemes ezt most megvenned, szeintem.
Persze az is lehet, hogy most csak kitapasztalod a játékot, és majd eu-ban kezdesz egy új karaktert, és már tudni fogod mit hogyan..... -
boba6
senior tag
válasz
Cpt. Zsöci #12 üzenetére
na így már jobban hangzik, már csak össze kell rakjam az új gépet és be kell köttessem a kábelnetet (GPRS-el kicsit gáz lenne
azt nemtod EU-s játékra is jó lesz ez a kulcs vagy akkor újat kell venni?
egy hozzávetőleges irányárat azért adhatnál... (miből még esetleg lehet alkudni)
-
Cpt. Zsöci
tag
válasz
Cpt. Zsöci #12 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
mindenkitől elnézést!
kölTSéges
húúú, de fáradt vagyok -
Cpt. Zsöci
tag
Hát a wow-hoz sok helyről hozzá lehet jutni legálisan.
Azért legális, hiszen cd-key kell hozzá a játékot nem lehet föltörni (csak multi verzió van benne, aki még nem látta, vagyis betölt a játék kéri az accountodat, a passwordodet és a server nevét amire csatlakozni akarsz ... neked a gépen pl nincsenek meg a mapok, az npc-k stb)
innen lehet pl letölteni:
Bővebben: link (ne használjatok letöltő progit és winzippel tömörítsétek ki, ne winrarral)
A kulcsok amerikából vannak, kint megveszi arc a játékot és átküldi a cd-keyt. így nem kell várni az amúgy is drága postára. Szóval ez is legális.
A több mint 100 magyar us-es közül eddig senkit nem tiltottak le (olvasom a fórumokat - értsd: többet is). Az account csinálásnál annyi a trükk, hogy egy ausztrál címet kell megadni (amit a netről kb fél perc alatt be lehet szerezni) és utána sohatöbbé nem nézik hol vagy (NEM, nem nézik az ip-d).
A letiltásról annyit, hogyha accountnál egy nem ausztrál címet adsz meg akkor sem azt mondják, hogy ezt nem szabadott volna, hanem azt hogy ''jaj, jaj bocsi, de eu-ból nem lehet még, de addig is gyere eu closed beta-ra és majd utána ha lesz eu full akkor oda is'' És még ilyenkor is nyomhatsz két 'visszát' és megadhatsz egy ausztrál címet amivel megy az account... -
Cpt. Zsöci
tag
semmi bütykölés nem kell hozzá
pont olyan mintha megvennéd a játékot dobozostul, de csak a cdkeyt kapod meg (merthogy usa-ból sokáig tart és kölcséges a posta)
szóval van rajta 30 nap ingyen játék
utánna meg csilllió-billió lehetőség hosszabításra
pl kártyás, vagy veszel egy gamecardot (ezt is mondjuk neten kártyával, vagy átutalással, vagy majd normál boltban ha kijött az eu) stb
ha érdekel a dolog, dobj egy mailt árajánlattal.....
ui: mégegyszer - nincs szó bütykölésről, kapsz egy egyszer használatos cd-keyt ami nem lopott, generált stb, hanem eredeti és csak te fogod használni -
Szőrös
veterán
és az ember hogyan jut hozzá WoW-hoz ha Te csak a cd kulcsot adod ? Mert ezt tudtommal legálisan nem lehet letölteni vagy tévedek ? És honnét is vannak ezek a kulcsok ? legálisan ? ha nem akkor ezeket bezony le is tilthatják akkor meg xopacs van.
-
boba6
senior tag
válasz
Cpt. Zsöci #1 üzenetére
hali?
és, hogyan működik aztán a havi fizetés? meddig működik ezzel?
leszedek dc-vel egy wow-ot és azt meg lehet bütykölni a kódoddal? -
Cpt. Zsöci
tag
ismét egy alvás előtti up
-
ko
tag
Mennyibe fáj?
-
Cpt. Zsöci
tag
válasz
Cpt. Zsöci #4 üzenetére
up?
-
Cpt. Zsöci
tag
nah egy lefekvés előtti UP!
dél körültöl leszek, de csak korlátoltan. -
Cpt. Zsöci
tag
Bővebben: link
hát ezek az emberek vagy ott vannak az us-en, vagy iszonyatosan nagyot trippelnek már vagy egy hónapja.....
Bővebben: link -
válasz
Cpt. Zsöci #1 üzenetére
Bocs, de én azt olvastam, hogy európai IP címről nem engednek be amerikai szerverekre.
Hát ha nincs igazam, bocs. De jó lenne belinkelni erről valami hivatalos infot is.
[Szerkesztve] -
Cpt. Zsöci
tag
Limitált számban működő US WoW CD-key eladó!
A vásárlás menete: találkozunk, elmegyünk egy internet caféba, aktiváljuk a cd-key-vel az accountot és amikor látod, hogy account activated, akkor fizetsz. Persze nem muszáj internet cáféba menni, bárhol máshol ahol van net jó.
Ár megegyezés szerint... (kinek mennyit ér..)
bocs hogy nyitottam egy új témát, de megváltozozz a helyzet, a másikat lehet törölni/zárni
Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Horgász topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged