Aktív témák
-
J.J. András
őstag
-
J.J. András
őstag
up
-
J.J. András
őstag
,mert DVB-T vevö egyseg kellene, ezen meg csak analog TVtuner van....
ilyen egyszerü....
szoval, benne vagyok a csereben..., de ugye semmi baja a tiednek sem.... :?
az enyem annyira ujszerü allapotu, hogy visszatennem a dobozaba, meg se mondanad hogy volt mar gepben..., es minden szir-szar tartozek megvan hozza....
15ropi, es mehet a csere.... (amugy volt mas TVtunerem, Leadtek, meg Pinnacle... de hat az AIW nyomaba sem ernek) -
J.J. András
őstag
42ezer ft:?
-
J.J. András
őstag
válasz
Istencsapása #98 üzenetére
persze, minden lehetseges...., ha csak kivancsisagbol meg akarod nezni.... azt is elnintezhetjük, de csak Szept.29- Okt.3 között....
nekem a legjobb a Szept.29 este, vagy kesö delutan lenne, es akkor tartok egy reprezentativ bemutatot az Urnak !
de komolyan, csak majd ha valoban erdekel, adj egy tel.szamot is, ahol elerhetlek, es lefixalhatjuk a kiprobalas helyet idejet....
amugy azert nem akarok hülyeseget irni, de a garanciat akar at is irathatom a nevedre ... mert ugy töltettem ki a gar.levelet (megintcsak)
na, majd irj.... ha van elörelepes az ügyben....
jah, akkor meg egyszer:
1. Remote Wonder:
masik nezet:
2. Zalman Dual-Heatpipe:
+ 9 cm-es venti hozza ! -
J.J. András
őstag
mivel MEME megkövette Önön magat..., es mivel kicsit letargyaltam vele a dolgokat, igy mar nem olvashatod vegig a topicot teljes terjedelmeben.....
es, annyit teszek hozza....., remelem neked is lesz ennyi okostojas a topicodban.... ,amig velem valaki normalis, addig en is.....
es a hangnemröl akkor szolj, ha vegigkövetted volna az egeszet ! hany OFF volt benne :??? -most mar nem tudod összeszamolni....., de meg mindig több,mint kellene..... szoval moderalja magat az, akinek annyi türelme van !!! + Te
u.i.: es meme-nek hala , ideert a pizzas is, es sertetlenül tavozottmeg szerencse hogy egy csaj volt...
[Szerkesztve] -
J.J. András
őstag
válasz
manitu666 #73 üzenetére
ahelyett, hogy a MODositassal foglalkozol, kapcsold mar be a mobilodat...
amugy atvetel helye: Bp. kötött idöpontban... , szoval siess
je, vegre velem valakifura egy erzes..., a csajomon kivül meg van egy kutyam, de ha az is felhuz ma este, vege lesz, aztan megint felakasztom a fara kicsit erösödni...
az is jo, ha mailben küldesz egy hozzad közel esö vonalas TelefonSzamot, azon is felhivhatlak...
[Szerkesztve] -
J.J. András
őstag
jah, de valaszoltam...
ami a regsiztracidoban meg van adva.... arra a mail cimre küldtem levelet !
olvasd el ! -
J.J. András
őstag
ok, písz...
de megengeded, hogy a többi ertelmes arcot, azert osszam kicsit ::?
u.i.: jah, annyit meg, hogy az iranyar, az iranyar, de belathatod, hogy amit eddig kinaltak erte 33ezer Ft, azert az iszonyat sovany....50 volt, mert ebböl ugyis csak alkid mindenki... es ha az lemegy 40 ropi környekere, az az alku targya mar...
csövaz
[Szerkesztve] -
J.J. András
őstag
na, nezd csak vegig, milyen ertelmes hozzaszolasok voltak eleddig !
te voltal , meg memetke, meg meg egy szegedi srac, eddig az össz-vissz 3 tag..., aki normalisan szolt hozza !
mit akar a többi itt :???
a sok faszkalap bekaphatja, baszod ez a moral is...., szopjatok le bönyallal sok gyökergeci ..... -
J.J. András
őstag
-
J.J. András
őstag
te meg ha nem akarod megvenni, mi a faszt okoskodsz bele... ennyi, nem voltam kivancsi a velemenyedre...... tartottad volna meg magadnak, es ha mar felhanytorgattad, akkor mivel regi PHs vagy, azert nem kellett volna beleszolnod..., hanem szepen kusba maradni !!!
mivel most olvastam mit irtal: na, egyaltalan nem ugy lehet kivenni a hozzaszolasodbol, hogy most eppen vedeni akartad volna a VGAt....
amugy, egyertelmübben is meg lehetett volna tenni ! es nem jött meg még a havim, de nezd mar vegig a sok hozzaszolast.... tisztelet a kivetelnek, az összes olyannal jön, hogy elviszi 30rongyert.... HAT az ilyen arcok ne irogassanak mar be, akinek fogalma sincs egy AIWrol... !
es az meg hogy rajtad bukott ki, mondom, azert van, mivel te is ilyen kicsengesben irtad be....
szoval , a sok gyöker menjen, es vegye meg az Alien-ben,... akit erdekel igazan, az irjon csak be....
ennyi , csövaz
[Szerkesztve] -
J.J. András
őstag
ne Cefa, ezt nem kellett volna...., ki a faszt akarsz te lehuzni :::=????
27 a VGA + a TVtuner min. 12ezer (lattal ugyebar mar Remote Wondert müködni, bazze ez nem gagyi 1 Ft-os Taviranyito, külön kb 25€=5-6ezer Ft)! = 39 ezernel tartunk mar ! es + Zalman Heatpipe H80D hütö + 7 rongy, aztan akkor add össze hol is tartunk,....
ha meg egy ilyen faszkalap beleokoskodik..., akkor mar igen merges leszek ! -
J.J. András
őstag
na, körülneztem E-Bayen....
hat amikröl te beszelsz, egytöl-egyig 9800SE-k , mig az enyem egy SAPPHIRE BEAST 9800Pro !!!!
ennek ara legolcsobb ara 155€ volt, amire ha radobod a postaköltseget , haza kb 15 € = 170 € ----> 41 650 Ft ..... es akkor ehhez semmi papir, semmi garancia nincs....
szoval, neked milyen 9800Pro-d van :? es atvizsgaljuk, mennyit kell radobnod... -
J.J. András
őstag
nem kell senkinek :?
-
J.J. András
őstag
válasz
Biznisz Elek #18 üzenetére
egy AIW 9800Pro :???
ha valoban, akkor nem szoltam ! -
J.J. András
őstag
válasz
Biznisz Elek #13 üzenetére
50
-
J.J. András
őstag
egyszerü:
ha jo ajanlatot kapok, eladnam a következö cuccom:
gyarto: Sapphire Bővebben: link
vga tipus: 9800Pro
memoria: 128 MB (256bit)
hütes: Zalman HD80C + kiegeszitö venti (9 cm)
extra: All In Wonder funkcio, azaz TVtuner a VGAn
tartozekok: Remote Wonder (taviranyito), CD, doboz (csak a belsö van mar meg), garancialevel
ara: alkukepes, de normalis keretek közt....!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen routert?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged