- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
válasz
GoldhandRent #39 üzenetére
Én nemrég vettem apámnak egy Redmi 10 Pro telefont. Jó nem egy full extras, dehát mégiscsak Pro, meg ugye 120Hz, meg 108 Megapixel ami az alja iPhoneokban nincs.
Aztán feltűnt, hogy nem a legfrissebb Android, meg firmware van rajta, mint amit elvileg megkapott. Elkezdtem utána googlezni és kiderült, hogy egy régebbi frissítésben elcsesztek valamit, s többet sosem tudott leszedni újabb update-etSzóval nekem kellett gépről 3rdparty oldalról leszedni a firmware image-t és xiaomi toollal feltolni rá
Persze már ez firmware és benne lévő android is már több mint egy éves.
S közben a fél évvel idősebb iPhone 12-mre meg hétfőn várom az iOS 18-at, s még valszeg két főverzió frissítést kapni is fog.Hát ennyit a "Pro" minőségről
(A másik vicc, hogy a nagyon menő 120Hz alapból ki volt kapcsolva rajta, s a beállításokban külön kellett bekapcsolni s figyelmeztetett, hogy ez akkó zabálni fogja az akkut, mert ugye nem VRR a kijelző, szóval onnantól fix 120Hz)
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Linux kezdőknek
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest