Új hozzászólás Aktív témák
-
PirosHello
senior tag
Márpedig de: "update: a gyártó hazai PR ügynöksége megkeresett, miszerint a forrás (GSM Arena) tévesen írta, nem képes az óra vércukor monitorozásra, mindössze vércukor widget adható hozzá, ami mutatja a valós értékeket, de NEM az óra méri hanem egy, szintén a telefonhoz csatlakozó CGM (Continous Glucose Monitoring) szenzor! [link]
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
Frozen
addikt
Az óra külsején kell legyen egy szenzor ami méri az értéket ez szerintem egyértelmű. Ahogy hogy külön keljen hozzá valami masina az szerintem felejtős hiszen akkor már vért kellene csepegtetni rá vagy valami hasonló.....
#11PirosHello
Az almások mindenben le vannak mindig maradva, van nekik egy jó os és egy jó chip de ezen kivül elég silány minőség. Az óra is iszonyatosan túl van árazva az opponak már sokkal jobb az akku üzemideje pl... 300 dolláros áron mint az apple 1000 dolláros ár környékén.....
Sajnos ez a gyártó mindig utolag hoz mindent és utána évekig reszelgetik. Nézd meg a kamerát,töltési sebességet a kijelzőt stb nagyon a többiek miatt kullognak.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Bar-bee
újonc
válasz PirosHello #9 üzenetére
Cukorbetegként csak ez miatt venném. Még ha 15% lenne a mérési hibahatára az is bőven jobb, mint a 3 óránkénti böködés... De a gyártó az oldalán azt írja , hogy külső dinamikus szenzorral működik együtt, nem pedig maga az óra méri...
-
Janaboy
veterán
válasz PirosHello #7 üzenetére
Mondjuk az olyan mint a vérnyomás mérés a samsungokban, van de minek
Várjunk hogy lesz-e globális verzió belőle.Janaboy
-
PirosHello
senior tag
A dinamikus vércukorszintmérő pontosságával még vannak fenntartásai a PhoneArena-nak is, mert gyakorlati teszteken ez még nem futott át, így az FCC sem hagyta jóvá.... [link]
"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
scyllarus
veterán
Ha fizetni lehetne vele, ezt venném az AW helyett. Gyönyörű.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
kapal
tag
Valaki homályosítson fel, legyen kedves, hogy egy ilyen óra milyen eü problémákat tud előre jelezni? Ha jól értem, vérnyomást nem mér. Keringéses problémás embernek hasznos egy ilyen? Köszönöm!
Amúgy jól néz ki ez az óra. -
Janaboy
veterán
Ezen milyen OS van amúgy?
Janaboy
-
Kovaratis
senior tag
Néhány napja vettem egy első generációs Oppo okosórát. Ha véletlenül ez kijönne nemzetközi változatban (az első generáció óta erre sajnos nem volt példa) azonnal megvenném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OpenMediaVault
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple asztali gépek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest