- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Zebu
addikt
aha megnéztem a kulcsot....
ez frnakón gép cserénél is talán jó lehet...... bár nem vagyok benne biztos.
Pl ha total commanderrel a full user profilt lekopizom és utána felül vágom az új profilt (pl gépecserénél) akkor sem lesz jó.
Az ntuser fileokat nem tudja másolni így. azokban mi van? Nem hinném hogy az office cuccokhoz sok köze lenne. -
Zebu
addikt
De nem mert pont azok a beállítások maradnak ki. a Registryben új bejegyzés lesz egy másik SID-del. már láttam olyan registryt, hogy egy usernévhez több sid tartozott. Abból érdekes kibogarászni, hogy melyik is a jó. Nem is beszélve ha egy névhez tobb profil tartozik 001,002,stb
-
c41r0^
őstag
Lehet, hogy ezt fogom megjátszani, de van benne egy kritikus pont:
1.Beléptetem a gépet az új tartományba.
2.Létrejön az új ''szűz'' user.
3.HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindows NTCurrentVersionWinlogonExcludeProfileDirs
innen a Tempet benthagyom, többit kitörlöm, Windows profilmásolásssal másolom a profilt.
4.KEY_LOCAL_SETTINGSSoftwareMicrosoftWindows NTCurrentVersionProfile Listből kinézem a régi és az új userSID-jét.
5.Kiexportálom az egész REGISTRY-t, notepaddal cserélem az új user SID-jét a régiével (na itt a kritikus pont, mert 2 user ugyanazzal az azonosítóval fog rendelkezni)
6. Beimportálom a rendszerleíró adatbázist. Újraindítom, és imádkozom :D
Persze mindezt egy tesztgéppel, ha lesz időm :)
[Szerkesztve] -
Zebu
addikt
Pont ezaz, hogy pl ha outlookot használsz, állítgat6sz be újra mindent....ugyanez igaz az office alkalmazásokra is.
Elég felületes dolog. Max átlöki a start menüdet, application data 1 részét, outlook express fileokat, de abban sem vagyok biztos, hogy működne újra, mert szerintem új identifiert fog gyártani.
Régen csináltam már, nem használható jól...
Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest