- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Zebu
addikt
aha megnéztem a kulcsot....
ez frnakón gép cserénél is talán jó lehet...... bár nem vagyok benne biztos.
Pl ha total commanderrel a full user profilt lekopizom és utána felül vágom az új profilt (pl gépecserénél) akkor sem lesz jó.
Az ntuser fileokat nem tudja másolni így. azokban mi van? Nem hinném hogy az office cuccokhoz sok köze lenne. -
Zebu
addikt
De nem mert pont azok a beállítások maradnak ki. a Registryben új bejegyzés lesz egy másik SID-del. már láttam olyan registryt, hogy egy usernévhez több sid tartozott. Abból érdekes kibogarászni, hogy melyik is a jó. Nem is beszélve ha egy névhez tobb profil tartozik 001,002,stb
-
Zebu
addikt
Pont ezaz, hogy pl ha outlookot használsz, állítgat6sz be újra mindent....ugyanez igaz az office alkalmazásokra is.
Elég felületes dolog. Max átlöki a start menüdet, application data 1 részét, outlook express fileokat, de abban sem vagyok biztos, hogy működne újra, mert szerintem új identifiert fog gyártani.
Régen csináltam már, nem használható jól...
Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest