- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikko
csendes tag
gyerekek ezt nem kívánom senkinek. windowst újraraktam és maradt a probléma. valszeg hardveres lesz.
-
Zomb€€
őstag
Nincs véletlenül egy olyan mappád hogy Windows/system32/services és ezen bellül 3 dll,meg egy ''sugó'' ikonu exe?
-
kikko
csendes tag
de sajna mégis megint ugyanott vagyok ahol voltam... hiába hijackthis, adaware és spybot sd...
-
kikko
csendes tag
na úgy néz ki, hogy egy MSNSERVERS.EXE nevű faszságot sikerült beengednem (közben elment
) valószínűleg amikor a zonealarmot frissítettem. köszi mindenkinek a - rendkívül gyors - segítséget.
[Szerkesztve] -
zsommi
senior tag
Nekem olyan 2 és 10 % között használja a procit ez a process, az még belefér..
Szal vmilyen szerepe biztos van menet közben.. -
VladimirR
nagyúr
igen, van system nevu process, a system nevu user inditja el, ez inditja tobbek kozott a szolgaltatasopkat, ilyeneket
az viszont, hogy felzabalja a processzort valoban valami feregre, virusra utal
itt, az elso 5 link-en levo programot toltsd le, majd restart, csokkentett mod, es ott futtasd le oket (mind valamilyen antispy
Bovebben: [link] -
kikko
csendes tag
help!!
határozott időközönként (1-2 perc) egy system nevű 40-50k-s process terheli le úgy a CPUt, hogy az előtérben futó alkalmazás olyan 20-30 másodprecig köpni-nyelni se tud. úgy vettem észre hogy közben nem baszkurálja a vinyót.
mit tegyek??
(p4 2.4 - 512 - xp sp1 - nod32 - zonealarm - adaware)
köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest