Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• opr

nagyúr

válasz himpike #21 üzenetére

"Na zavarná másikat választana."

Szerintem erosen tulbecsulod az atlagfelhasznalot. Jo esellyel azt se tudja, hogy mit kene kerdezni, nemhogy meg allitgassa, raadasul jol.

"Nem is tudom hogy a beállítható dolgok fele micsoda"
    Errol beszelek. Es te meg egy szakmai forumon beszelgetsz a dologrol, tehat minden ketseg nelkul kijelentheto, hogy fenyevekkel jarsz az atlagfelhasznalo elott tajekozottsagban.

"szerintem akinek külön hangrendszere van az még ennyit se nézeget meg"
    Ezt most nem ertem, mi koze a hangrendszernek a kepi beallitasokhoz?

"Egyébként nem csodálkozom ha átlagbéla a dinamikus módot választja mert ott vannak "varázsszínek"."
    Ebben egyetertunk, csak ott a bibi, hogy az atlagbela nem valaszt semmit. Tehat nem az van, hogy azt valasztja, hanem azt kapja, aztan ugy marad es kesz. A nagy kerdes inkabb az, hogy ha tudna rola, tudna mit jelent, es valasztana is, akkor mit valasztana. Na, erre meg nem igazan letezik valasz, mert aki tud rola, az esetek 90%-ban valamilyen hazimozista arc, az meg nem fogja azt valasztani, hanem filmmaker mode meg hasonlokra fog celozni. Konkretan nem letezik olyan adat, hogy mit csinal az a user, aki tudja mi van, de nem hazimozista, mert nem nagyon letezik ilyen ember (jelenleg?).

Új hozzászólás Aktív témák