- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
100"-ost nézünk 3.7m-ről, régen projkektoroztam, már 15 éve is 120"-os képet néztünk 4m-ről. Teljesen jó, mert látsz mindent, utána minden ami kisebb, visszalépésnek tűnik.
opr: Hisense 100U7KQ-nál 1.5 hónap ment el arra, hogy mindenféle felhasználnási módban a nekem tetsző képet kapjam, utána volt a tévében óriás műlesiklás, ahol a kontúrok duplázódtak a síelő fejénél, amikor az oldalsó színes reklámokkal teli molinó előtt haladt el, most a teniszmeccseknél láttam ugyanezt, mikor a labda ment ilyen helyen, végül annyira zavart, hogy 6 hónap után jutottam el oda, hogy kikapcsoltam azt a mozgásjavító funkciót, ami ezt okozta. Igaz nálam tényleg csak ebben a két esetben jött elő, de addig volt más is, háttérvilágítás, szín, fény, FALD fokozatok, gamma, stb stb.
Én mindig is azt mondtam, hogy végig kell forrásokkal próbálgatni, és a végére meglesz a tökéletes beállítás. Tény, itt elékpesztő sok opció van, ráadásul az egyik hat a másikra, azaz valamit bekapcsolok, más elszürkül vagy kikapcsol, és nem bekapcsolható, de ehhez el kellene olvasnom a manualt, ami elég vastag, és a tapasztalati alapon nyugvó beállításokat nem feltétlenül segíti, így maradt a jól bevált megoldás. Samsungoknál az 5-6 dolog vakon megy már, itt azért el kellett játszani vele egy ideig. -
opr
nagyúr
Van, egy 55" philips 808. Kb egy éves lehet, nagyon elégedettek vagyunk vele, bár hozzá kell tenni, hogy agyhúgykövet kaptam, mire sikerült rendesen beállítani, hogy ne tegye tönkre a képet a gyors mozgásoknál (pl pókember lengedezik a felhőkarcolók között) vagy nagy uniformitású, nagyon részletes (pl homok "folyik"/pereg a dűnében) folyamatosan artifactoló "képjavító" faszságokat. Aki kitalálta, hogy ezt minden egyes formátumra külön kelljen beállítani, és csak akkor lehessen beállítani, amikor éppen pont olyan formátumú jel van, azt arra kárhoztatnám, hogy 50 évig minden nap be kelljen állítania egy ilyen TV-t. Abszolút agyfasz, ux katasztrófa az egész. Nem tudom, hogy ez android vagy philips agymenés, de le is szarom, fos.
De ha egyszer végre sikerült beállítani, akkor már nagyon fasza, nincs semmi panasz, imádjuk.
-
opr
nagyúr
Nem, pedig én is azt hittem. Még az is be van állítva, hogy fix fényerő legyen, meg minden, aztán mégis ezt csinálja. Azért baszott fel, mert mint minden vásárlás előtt, erről is néztem teszteket meg mindent, aztán sehol nem írtak egy szóval sem a jelenségről. Mindenhol csak azt írták, hogy milyen szépek a színek az árhoz képest (tényleg azok), meg milyen jó minőségű a fém ház (tényleg az).
Ezért idegesítő ennyire, mert amúgy egy baromi jó kis TV lehetne az árához képest, aztán egy ilyen baromság miatt gyakorlatilag használhatatlan.
-
BreamHunter
tag
85C805-öt kb. két hetente áramtalanítani kellett, mert a használatról annyira belassult, hogy a TV csatornalistára kb 20mp-et kellett várni, hogy behozza és a menü is akadozott.
98P755 meg folyamatosan elfelejtette illetve lekapcsolta a Bluetooth egységet, ekkor nem is lehetett átváltani tv hangszóróra csak, ha ki be volt kapcsolva a tv.
55C645-ről (korábban elírtam. C645 volt.) meg inkább ne is beszéljünk. Képpel még úgy ahogy elégedett voltam, de a hangja valami elképesztően kritikán aluli volt. A telefonom teltebb hangzást adott a hangszóróin mint az zene módban. -
mad823
őstag
Ha a távirányítón tudsz szoftvert frissíteni, akkor nyilván BT-os, amihez ugye rálátás ritkán kell. Persze ha kikapcsolod a TV-n a BT-t vagy elfelejtteted vele a távirányítót, akkor az infra lesz a fallback, de ez user error. Illetve google tv esetén a quick setting konfigurálható, oda ki tudod tenni az időzítőt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged