- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiterjesztette az Egyesült Államok a kínai chipkorlátozásokat
- A Realme bemutatta a GT 6-ot, Európában is kapható a telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krolockgrof
csendes tag
Egy jó nyitóárral jó kis vétel lesz ez a telefon.
-
válasz Krolockgrof #1 üzenetére
Sajnos középkategória alja. 😢
ARMv8 mikor 120K-ért POCO X6 Pro ARMv9.
Nálam úgy néz ki, hogy tartalék telefonnak az A54 mellé az jön. SAMSUNG Vonalon meg majd akkor váltok amikor az A54 szoftveres támogatottsága vége felé jár. Addig nem éri meg A5x-re váltani nekem.
Módosult a doktrina. 😆be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Nem, hanem azért, mert a 120 E Ft-os Poco x6 Pro-ban lévő Mediatek Dimensity 8300 Ultra 2.5x gyorsabb.
dooo: mutass nála gyengébbek a középkategóriában!
[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Az A54-et nagy megelégedéssel használom, és az A55 is nagyon tetszik, így várom az új modellt.
Kíváncsi vagyok arra, hogy lesz-e előrelépés a vékonyabb kávák irányába.
Az is érdekel, hogy vajon ugyanazt a három kamerát fogják-e használni, mint az A54 és A55 esetében, mert ez esetben nagyon csalódott lennék.
Végül remélem, hogy legalább 45 wattos gyorstöltést sikerül elérniük, hiszen ez már igazán időszerű lenne.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
A cím sajtóhibás, vagy nem tudom.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Azt mondtam, hogy az A54 középkategória alja (csak szemléltetésül a 2021-es Xiaomi 11 Lite 5G NE-m leverte Snapdragon 778G-vel), Az 34, A35 belépőszintet képvisel. Az Exynos 1380 már az A35-ben dobog. A Samsung Galaxy A52S 5G verte az A53-at és az A54-et is, Snapdragon 778G volt benne!
Ezen felül azt állítom, hogy az A55 is a középkategória alja (azt is veri a Mediatek Dimensity 8300 ultra Kenyáig meg vissza) minden téren, pl UFS4.0, 67W-os töltés, a csomagban töltő, tok és felhelyezett fólia. Ezen felül azt is állítom, hogy a kiszivárgott specifikaciók is azt sugallják hogy az A56 is gyenge lesz a középkategóriában.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Elárulom, nincs belőle nem szürke. A csehek sem hivatalosan forgalmazzák idehaza.
Tessék:
A54: A55:
POCO X6 Pro:
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
BiP
nagyúr
Oké, megnyugodtam, hogy akkor nem a reggeli kávé hiánya okozza értetlenségemet
De elkönyveltem úgy, hogy elírás, Egy-> Egyre akart lenni, és úgy lenne értelme.
De az alcímmel nem boldogultam, hogy ez mi is akar lenni.Mármint értem a mondanivalót, a szóhasználat lep meg, és azt nem bírom összerakni.
A házában várt Exynos 1580
Mi az, hogy a házában várt? Alsóház, középkategória, így értendő a ház?
Én vagyok túl öreg a mai szlenghez vagy ez valami suta, magyarban nem használt angolból fordítás, vagy egyszerűbb a dolog, és én nézek be valamit?[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz GoodSpeed #14 üzenetére
Elárulom, hogy az Alza a Xiaomi Magyarország hivatalos viszonteladó partnere.
Szinte biztos voltam, hogy stressztesztekkel fogsz előhozakodni, de akárhogy nézem, sehol nem találok arról infót, hogy a RAM zabáló Hyper OS van-e olyan jól optimalizálva, mint a One UI.
Te amúgy mire használod a telefonodat, hogy szükséged legyen ilyen erőre? Mert AnTuTu-n az enyém is gurít 1,5 milliót, de a rendszer sehogy sem használja ki.
No Cat No Life
-
Predatorr
őstag
Tovább reszelik az A52S-t... aztán 1-2 év, és ez is random szaggató huladékká válik.
Loik: Optimalizált One UI...
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Nem azt árultad el,hanem azt, hogy fogalmad sincs a valós helyzetről. A cseh cég hivatalos forgalmazója azoknak a modelleknek melyek idehaza is kaphatóak gyártói szervizháttérrel és hivatalos piaci jelenléttel. A Xiaomi Magyarországon nem dobta ezt a modellt piacra, és ha meghibásodott akkor nem tudod RMA keretén belül elküldeni közvetlenül futárral ingyenesen a TMX-nek, hanem majd a cseheknek jelzed, ők küldenek érte futárt, és majd Csehországban fogják szervizelni. Annyi az előnye a többi AK-s magyarországi szürke gsm-hez viszonyítva a dolognak, hogy a cseh mamut valószínűleg nem szűnik meg garanciális ügyintézés ideje alatt, de ennek van egy 40 000 Ft-os felára.
Ami az erőforrást illeti: azért kell erős SoC, mert 3 Android verzióval később is legyen annyira erős hogy ne döcögjön.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
scyllarus
veterán
Hyper OS van-e olyan jól optimalizálva, mint a One UI.
Az év vicce, ennél jobb nem lesz már ezalatt a 3 hónap alatt. A One UI mindenen esik-kel a csúcsmodelleket leszámítva, csoda jól van optimalizálva."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
tag
válasz scyllarus #27 üzenetére
2 éves csúcsot kell venni középkategóriás árban, problem solved. Én is ezt csináltam, amikor megvettem az S22 Ultrát. Jó, már azt is lecseréltem, de nem azért, mert bármi nyűgje lett volna.
Év elején volt A54-em egy ideig, szerintem rendben volt, nem dadogott.
No Cat No Life
-
csernak75
senior tag
válasz scyllarus #27 üzenetére
Nem tudom az elmúlt 4 évben egy Galaxy A51-em volt 1 éve már nem jött rá frissítés illetve az akku is már csak 70%-os volt benne, meg kicsit már tényleg akadozott. De mivel 4 évet kibírt nálam ezért 2 hete vettem egy A55-öt. Hát mit ne mondjak sima mint a vaj, minden pöc röff
-
válasz Luck Dragon #25 üzenetére
Igen , közben néztem az F6 PRO-t, de az már majdnem 200 rugó, viszont van benne WiFi 7 és 90 wattos töltés, de sem IP67, sem eSIM, szóval akkor X6 PRO.
Jaja ez a Xiaomi / Samsung duó mánia ez olyan kapucineres életérzés. Most persze lehetne azt mondani, hogy A54 és X6 PRO árából egy S osztály, de a lényeg, hogy legyen tartalék telefon.Meg ez a 12 GB/512GB és UFS4.0
[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
Én is erősen gondolkodok 100ezer körül egy használt, 2 éves S22-n, mivel inkább kis méretű telefonra vágyom. Vagy egy vadiúj Moto Edge 50 Neo részletre.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
kutga
nagyúr
válasz elfelejtette #31 üzenetére
Kicsivel többért inkább 23-as szériát vennék a 22 helyett.
Let the Zone take me if I am.
-
elfelejtette
veterán
Az a kicsit több a 100ezer helyett 150ezer, annyit nem szánok egy összegben telefonra. Persze tudom megérné már csak a SD proci miatt is...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
kutga
nagyúr
válasz elfelejtette #33 üzenetére
Erre gondoltam, igen, 150 ezer forintért már ki lehet fogni a 23-ast. Hozzátenném, nekem volt 22-es rövid ideig, nagy gondom nem volt vele, az azóta eltelt időben meg lehet optimalizáltak már rajta annyit, hogy megérje.
[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
válasz elfelejtette #31 üzenetére
Nekem használt telefon nem kellene. Inkább olcsóbb, de új. Meg ugye az új tovább is van támogatva általában.
-
Predatorr
őstag
A Samsungnál panaszkodj észrevételeim miatt, de őket meg nem érdekli a spórolósabb, kevésbé pénzes ,vagy csak a csúcskategória "szolgáltatásaira" nem vágyó vásárlóréteg (ezért hanyagoltam az S szériát), szóval neked még annyira sem kellene foglalkoznod vele.
Ultrán persze, hogy fut az, ami a sz.ros kis középkategórián nem, vagy random elakad, hiába a 6GB RAM (4,1GB fölé sosem ment). Szóval nem a One UI jó, hanem a hardvered erős. Android 14-et meg már nem optimalizálták S osztálytól lefelé, vegyen a user drágábbat, de mondjuk ugyanolyan gyenge kamera-felhozatallal (meg gyökér bixbyvel és fizetős, adattolvaj AI-jal). Egyébként az S8-am is csak annyival volt jobb, hogy 1 android verzióval később kezdték avultatni. Aztán persze 7 év support...
Már kitárgyaltuk, hogy csak másik sz.rra (hiszen még az A56 is kb. ugyanott van) vagy számomra a tudásához képest drágára tudnám cserélni. Azért ne aggódj, akcióban kinéztem már pár felső kategóriás telót, amelyekből nem hagytak ki semmit, mert most kell lépnem, ha meg akarom úszni az AI-t és az azzal járó adatlopást és lehúzásokat (előfizetések, ugye, mert pár hónap után egyik gyártónál sem működik másképp), aztán azzal elleszek, amíg működik.GoodSpeed: Ne dőlj be a támogatási marketingnek. Persze, megkapod, csak lehet, nem lesz benne köszönet. Elég, ha csak nem törődnek már a régebbi/olcsóbb készülékekre optimalizálással, a lá Samsung.
kutga: Sajna a régebbihez, még ha felújítottat veszel is, nem kapod meg a több éves támogatást. Az viszont biztos, hogy az A széria "optimalizálása" nem támasztja alá reményeidet.[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
BiP
nagyúr
+ #31 elfelejtette : Én idén márciusban vettem S22-t 120eért, meg 2 hete asszonynak egy másikat 95-ért, lecserélni az S9-et.
Gondolkodtam az Ultrán a kamera miatt, de a tepsi méret nem jön be
S23 (~160e) meg S24 (~220e) még túl drága lett volna arányaiban, így lett S22. -
elfelejtette
veterán
válasz GoodSpeed #35 üzenetére
Persze az ember általában jobban örül egy újnak, mint egy használtnak.
De csóró vagyok, már megszoktam, hogy használt cuccokat veszek.
Gyerekkoromban is gyakran a bátyám kinőtt cuccaiban jártam.
Egyébként a most kinézett Moto Edge 50 Neo is közel van méretben a Samu S22/23-hoz, és a Telekomtól megkapnám havi 6600-ért, ami baráti.
Ez maradt, mióta a Samu kivezette a kis méretű A4x szériát. Ezek a 77/78 mm széles Samu A3x és A5x szériák nekem rettentően szélesek."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
BiP
nagyúr
Lehet csípni? Hát, ha nagyon ügyes az ember.
Én 2 hete vettem S22-t, pedig S23 is a célkeresztben volt. (pont a SD miatt) 150-ért még vettem is volna, de azok 5perc alatt elkeltek mindig.
De mivel S22-t már fél éve használtam magam is, semmi baj nem volt vele. (bár a kamera néha homályos, asszem ez volt a banana probléma), megelégedtem azzal.Persze lehet, hogy az elmúlt 2 hétben olcsóbb lettek annyival a telefonok, hogy a 150e-eseket nem kapkodják el azonnal, hanem van idő lecsapni rá.
#40 Loik: Én, amikor vettem, akkor nézegettem teszeteket.
Erős használatnál melegszik, és jobban merül, mint az S21 vagy az S23. De átlag használatnál nincs vele gond.
Mivel én nem játszom vele, youtube, netezés, ügyintézés megy csak rajta, be mertem vállalni. És hozza is az 1 napot. (igaz, néha én is érzem, hogy többet is bírhatna, azért a folyamatos netezés (FB + fórumozás) tényleg le bírja szívni)[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz Predatorr #36 üzenetére
Oké. Drukkolok, hogy az utód ne okozzon neked ennyi fejfájást.
elfelejtette Nálam az S22 kb. 2 hét után ment a levesbe, nagyon leszerepelt az Exynos 2200 miatt (extrém gyors merülés, throttling). Viszont az S22 Ultrámnál már nem tapasztaltam ilyeneket, talán 2 év alatt a sima S22-t is gatyába rázta a Samsung.
No Cat No Life
-
elfelejtette
veterán
BiP És Loik:
A banán gate miatt is félek kicsit az S22/23-tól, mivel mindkettőnél olvastam a hibáról.
Throttling nálam nem tudom mennyire jelentkezne, abszolút nem játszok telefonon, videózni nem igénylem a 4K-t, mivel nincs is olyan tv-m, amin visszanézhetném, meg tárhelyben se vagyok eleresztve túlságosan."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
tag
Én úgy voltam vele sokáig, hogy 200 ezernél többet telefonért soha. Aztán most mégis beruháztam egy iPhone 16-ra a duplájáért. Nem bántam meg, Android mellett az iOS-t is szeretem.
elfelejtette A Motorola Edge 50 Neo részletre szerintem jó ötlet.
[ Szerkesztve ]
No Cat No Life
-
Graphics
Jómunkásember
Az Alza csehektol hozza, nem a Xiaomi Magyarországtól.
Amit linkeltél oldal remek arra, hogy keress rá a Poco-ra, nem hoznak ők sem belőle.
A hivatalos partnerség oké, de a Poco-ra nem tőlük szerzik.
Ez az igazság jelenleg.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Pontosan.
Csak nem értette meg a kolléga.be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
sosmocsok
csendes tag
[kép] [kép] Itt a nagyfaterja, ebben még 'vót anyag Még gyári akksi van benne, szegény úgy belassult, a bekapcsolás is felér egy érvágással, kb 17-20 üzemórát még bír, ha nem piszkálod. Tartalék telefonnak még tökéletes (A50)
A55-öt akartam venni utódnak tavasszal, de amikor megláttam mennyiért vesztegetik, kisebb agyérgörcsöt kaptam. Rá kellett döbbennem, hogy a Samsungok bizony nagyon túl vannak árazva, dehát persze minden annyit ér, amennyit adnak érte. Red magic 9 lett helyette, top deal, nagyon pöpec teló.[ Szerkesztve ]
A hardver az, amibe bele lehet rúgni :)
-
zadir1
tag
Nekem az A53 már lassú volt, akadozott és az akksija is gyenge volt. Lecseréltem nemrég egy S23FE-re. Érezhető az S széria ereje
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest