- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- VoLTE/VoWiFi
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
Aktív témák
-
NitemaN
tag
-
Raymond
titán
Szerintem a kepen lathato kartya CD-jet kaptad egy masik (rendes A2Value) kartyahoz. Kerheted a normalisat az eladotol ha nem kerul sok utazasodba vagy hasznalod a linkelt meghajtocsomagot.
A beirt RMAA eredmenyeid ugy neznek ki mint egy 16bit 44khz teszt eredmenyei. Szerintem bujd at megegyszer az RMAA beallitasokat. -
Raymond
titán
SB Audigy Value:
[link]
A te kartyad ugye nem igy nez ki ?Ennek a CD-je soha nem fog mukodni egy Audigy 2 Value kartyaval.
Az RMAA-hoz nem irtad meg milyen minoseget mertel. Egyebkent ott a beallitas is fontos. Az RMAA oldalarol letoltheto egy utmutato, az a te kartyadhoz is jo. -
NitemaN
tag
Az első linkről töltsd sztem, az frissebb. Igazából ez egy moddolt Audigy driver, saját kontroll panellel és sztem piszok jó hanggal. Ja és fölismeri a karid
A 300 megás változatot sosem töltöttem le, nemtom mik lehetnek benne.
A letöltés a kínai link miatt lassú sajnos.. -
NitemaN
tag
Nekem most Audigy 2 ZS-m van amivel már semmi probléma nincs, de anno a ''sima'' A2-vel nagyon sokat szívtam...látta a windows, de mégsem és egy idő után a gyári cdről semmit nem engedett föltelepíteni. Nagyon sokat olvasgattam fórumokban, az egyetlen megoldást egy asszem kínai driver jelentett, aminek a neve Youp PAX vagy valami hasonló. Megpróbálok linket keríteni ha érdekel..
Aktív témák
Hirdetés
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest