- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Aktív témák
-
coolrob
aktív tag
rendben megnézem még1x csak az a gond hogy már vagy 8x néztem
ugyonis vagy 3 driverral megnéztem és mindel ugyonilyen ..
apropo sztem nitemannak is igaza van mert ha letöltött driverek is azt mondják hogy nincs audigym ugy kell feltenni őket hogy kicsomagolás és onnan elinditani egy filet ctzplaxx vagy mi
egyedül az általad linklet drivert találtam pár napja ami felmegy simán. -
coolrob
aktív tag
nem igy nézki..ugy néz ki mint anno egy fullos live..szoval nem olyan nagy mint pl az audigy 1 esek voltak hanem kisebb , rövidebb.. sb0400 as model tuti au2 value..
Rmaa ban 24 bit és 96 Khz et néztem ..mondom anno au 1 eseim sokat teszteltem pl au 2 vé alakitva driverral igy tudom hogy ez az eredmény elég gyér
csak nem tudom mit ől lehet -
coolrob
aktív tag
az a gond hogy ez vmi xar install cd
a régi audigy 1 hez kapott cdken volt custom de nincs ... megkérdezi angol vagy német..utána már csak olyan van hogy audigy -t választok vagy ilyen baromságot hogy ozaki player stb..és audigyre kéne kattintani hogy progikat válasszak utolag csakhogy ha rákattintok már kiirja hogy nekem nincs audigym
[Szerkesztve] -
coolrob
aktív tag
jelenleg is ezt használom..
de ebben nem találtam állítható eq részt és a másik gondom hogy mióta ez a driver van fent időnként kis pattanást hallok vissza..nem tudom elmagyarázni de mintha elektromosan feltöltődne vmi és pattan egyet ( nem rétek hozzá de csak pár napja hallom miota ezt a drivert használom)
illetve most akkor én a gyári programokat fel se tudom semmiképp sem rakni?
És ezeket a nagyon rossz rmaa eredményeket megtudnád vmivel magyarázni nekem?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M73 4-magos Core i5 asztali PC 16Gb Ram
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában
- Legolcsóbban Bivaly érintőképernyős Dell 7430 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb) laptopom eladó!!!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest