- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caponee
csendes tag
válasz
Fire_Vire #141 üzenetére
Részleges megoldást találtam..Eddig mindig úgy volt,hogy a notesz bekapcsolásával indult a kártya vagy a bios post után én csatlakoztattam a noteszhez..Most az van hogy előbb bekapcsolom a külső vga-t a táp csatin utána indítom a noteszt ekkor elindul a win ebbe be is fagy, hard reset a kártya marad bekapcsolva és akkor remekül működik bekapcsolja a külső monitort és dolgozik a 650gtx.Nem valami frankó megoldás ,de amíg nem találom meg az igazit ezzel el vagyok..Addig is várom a setup progit ha lennétek olyan jók és elküldenétek mpcjani@gmail.com
-
Caponee
csendes tag
GTX 650..Próbáltam már mindent az elindítás során ,de csak nem akar bekapcsolni..Azt is csináltam hogy f8-al megállítottam a rendszer betöltést bedugtam a kártyát,de akkor sem megy..Úgy van megcsinálva a kártya, hogy mikor indítom a noteszt akkor automatikusan kapcsolja be a külső vga-t. Fura mikor elindul a gép az eszközkezelőben később érkezik meg a gtx650 a listában..nem indul az op rendszerrel eggyütt a vga ez gyanús.van valami setup software ,de ahogy néztem 25 dodo azzal menne azhiszem ,érdemes azt megvenni vagy nincs meg valakinek
?
-
Caponee
csendes tag
Segítsetek !
12-es hibám van
"Az eszköz nem talál elég használható erőforrást. (Kód: 12)
Ha használni akarja az eszközt, akkor a rendszerben le kell tiltania egy másik eszközt."Furcsa mert tegnap jött meg a cucc (PE4L V2.1) összeraktam 400w codegen táp,gtx650. felment a driver újraindult a gép minden frankó beszabehu örülünk.Ma használni akarom a gépet és nem működik ,bekapcsolom a notebookot (lenovo T420 I7 8gb ram hd300)rendesen indítja a gtx560-at és jön ez a hiba.Ha újrarakom a drivert újraindítás után mindig elindítja a külső vgat ami a 24" monitort kell hogy meghajtson ,de csak kéne megoldást találnom rá ,hogy ne keljen folyton drivereznem
segítsetek légyszi.
thxMég annyi hogy win7 az op rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest