-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzsolt00
tag
válasz
eszement24 #1294 üzenetére
Hát kísérletezz csak az USB-vel ha szeretnél, de nagyon kevés az esély rá szerintem, hogy működjön..
Nem mindenhol működik elsőre, csak befugod és kész megy. SŐT. Az esetek nagytöbbségében pont hogy "szenvedni" kell sokat, hogy működjön.
Az a kiválasztósdi windows boot előtt az egy külön szoftver, Setup1.x a neve.
Az adaptered ha jól vettem ki, és jól emlékszem akkor még nem a forrasztott végű adapter, hanem a külön kivehető HDMI kábeles. Már önmagában régi és elavult. Az új változata a PE4L v2.1b amire mára HDMI rá van forrasztva, és így stabilabban bírja a Gen2-t. (és nincs ilyen kicsúszik , nem csúszik gond. )
-
kzsolt00
tag
válasz
eszement24 #1292 üzenetére
Szia!
Első:
Az ok amiért te elvileg nem tudod belerakni az 54mm es portba a 34mm es csatlakozódat az az, hogy neked nem régi 54mm es express card slotod van, hanem az elődje. Így néz ki:Legalábbis a logikám ezt diktálja, hiszen nagyon idős gépről van szó elmondásod szerint. A cardbus is pont 54mm-er hosszú, de ha belenézel jól a résen, akkor azt fogod látni, hogy mind az 54mm-en tűs csatlakozóhelyek vannak, ergo az nem kompatibilis az express cardal, nem dughatod össze. Már jártam így én is. Azt HITTEM, hogy az express card slot, de nem az volt.
Ha létezik is rá átalakító, abszolút fölösleges, mert az első generációs express card sebességét sem éri el ( a 2.5 Gbps-et)
Második:
A videóba amit küldtél nem összeköti a mPCIe slotokat, hanem a gépben lévő mind a kettőt felhasználja.
De ehhez már másik adapter kell, pontosan ilyen: [link]Az, hogy az USB-s technológia működésképtelen, arra már önmagában az is bizonyíték, hogy vagy 3 éve volt először szó róla, akkor ilyen tesztfázist emlegettek, és azóta sincs egy épp kéz-láb működő adapter belőle.
USB 1, és USB 2 alapból el van felejtve a sebessége miatt.
USB3.0 és az új USB már oké, a minimum 5Gbps sebességével, viszont ezek nem PCI sávokat használnak az adatkommunikációra, ami probléma. -
tbalazs14
csendes tag
válasz
eszement24 #1289 üzenetére
Nem szükséges hozzá átalakító, teljesen jól működik az EC34-es kártya EC54-es foglalatban is.
-
válasz
eszement24 #1289 üzenetére
Üdv!
Én még csak nagyon kezdeti nézelődésben vagyok, de azt már olvastam korábbról, hogy az usb-s megoldások egyenlőre nagyon nem működnek.
Talán a legjobb lenne, ha egy kis ráfizetéssel megpróbálnád lecserélni a notidat egy használt T420-asra, azon alapból van EC34.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged