-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
Igen, de kérdés tényleg megéri és jól ki is jösz belőle?
A dobozokkal meg az a gond (amelyikbe van gyárilag VGA építve) hogy nagyon más nem tehető bele, vagy méretileg pont bele kell hogy mentem. Vannak dobozok külön amibe szinte bármilyen bika kártya telepíthető (fizikálisan) -
MaxxDamage
félisten
Én használtam/próbáltam ThunderBolt 3-n gyári eGPU-t és hát az annak éri meg igazán, akinek nem olyan kártya van a gépébe mint pl. nekem.
ThunderBolt 3 / PCIe sávszél elég gyenge, az fogja meg igazán...
RTX 3090 BOX (teljes értékű desktop kártyás) nem sokkal volt jobb az MXM kártyás 2080 Super verziónál....4K meg 8K ahol igaz dupla kakaó volt benne a 2080 Superhez képest.
Amennyiben lett volna a Gamer laposomba ilyen iGPU GPU, akkor mindjárt megérős lenne egy ilyen 3090-es 24GB VRAM-al , de 2080 Super MXM verzió is 200W+ TDP-s így semmi értelme...szvsz. -
-
És egy ilyen? [link] NVME csatlakozású. Gondolom ez már ad is valami sebességet. Én korábban ilyen helyről vásároltam csak más adaptert. Szerintem a házat jobb ha elfelejted, tök felesleges, ilyen cuccnál lazán tudod cserélni a kártyáidat, a hűtéssel sem lesz gond. Lesz még az asztalon pluszban egy nagy tápegység és kész. Dizájnnak akár még egy mini ventilátort is helyezhetsz az asztalra a vga-ra irányítva ha még jobb hűtést akarsz, pl nyáron.
-
Chrome20
csendes tag
Igen azt tudom hogy a laptopot darabokra kell szedni, ezzel nincs is gond. Viszont az eGPU meglenne ~70-80.000 Ft-ból. Míg a fent említett asztali megoldás inkább kicsivel 100 fölött van.
Lényegében az eGPU felé hajlok de ha 1 asztali megoldás ilyen árban tudná az Egpu-s laptopom teljesítményét akkor nem vacakolnék, vennék 1 asztali gépet. Itt az a kérdés hogy 80.000 köröli amd-s asztali tudja vagy felülmúlja-e a jelenlegi inteles laptopomat eGPU-val.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Le Mans Ultimate
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest