- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bukta01
csendes tag
válasz
T0mBd1gg3R #5950 üzenetére
-
válasz
T0mBd1gg3R #5952 üzenetére
Igen, HA-n akadtam bele. Ezért mondtam, hogy érdemes nyitott szemmel járni.
-
válasz
T0mBd1gg3R #5950 üzenetére
Itt válaszd ki a Thunderbolt 3 opciót, és meglátod mik a lehetőségeid! [link]
Itthon jó áron lehet Sonnet és Akitio megoldásokkal találkozni, ennél drágábban meg Razer, gigabyte, etc nagyobb márkanevek termékeivel.
Én egy Sonnetet csíptem meg potom 35ért, azóta is nagyon jól szolgál, járj nyitott szemmel és sok szerencsével.
-
Frawly
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #5866 üzenetére
Akkor átnyomorgatod a szalagkábelt a hátlap résén, lehet félkörben kell hajtogatni, persze csak óvatosan, hogy meg ne törjön. Azt hittem használt gépről van szó. Kábelből jó a kínai is.
A 1650 szerintem a 1060 (nem Ti) felett van, egy szintben az RX570-nel (jó, talán nagyon minimálisan alatta). Ezek teljesen jók brand gépbe játszani. Ilyen gépen úgyse nyomatod 4K-ban vagy high refresh rate-en. Max. FullHD 60fps vagy alatta. Arra meg jók ezek a kártyák, bőven elengendőek. Hiába is teszel bele jobb kártyát ezeknél, valószínű CPU bottleneck miatt meg tápellátási gondok miatt nem tudnád kihajtani. Ezek a brand gépek mindig kompromisszummal járnak.
-
Frawly
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #5864 üzenetére
Egyszerűen, átvezeted a riser szalagkábelt a low profile sloton, és a gépen kilógó kábelre megy a GPU. Nem fog jól kinézni, de használható így. Ez igazából nem is eGPU-s megoldás, hanem belső GPU úgy átbarkácsolva, hogy ki van lógatva a házon kívülre.
Bár ilyen brand gépekbe inkább extra feláron low profile alsó/közép kategóriás kártyát szoktak venni. Ennél erősebbekkel nem csak az a baj, hogy nincsenek low profile változatban, hanem a tápigényük is nagy, és ezekben a brand gépekben meg gyengébb táp szokott lenni, amit cserélni se nagyon tudsz, mert spéci csatijai szoktak lenni, hogy a brand tápot kelljen megvenni bele, megint csak extra feláron. A brand gépek sajnos ilyenek. Azért is ilyen olcsók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- Kutya topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest