Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
IstvánLászló
üzenetére
Látom te Linusz rendszert használsz. Én annyira hülye vagyok ebben a témában hogy inkább hagyjuk. A foglalkozásom nagyon más, és mint hobbi téma sem erre az irányba ment nálam.
Inkább játék a fő szempont, ja meg a mani amit fizetnem kell, ha kell, és még az egyediség mellett a innováció.
Amit használok még hozhat meglepetéseket számomra időben. Már látom senki sem fog a nyomdokaimban járni egy hozzám hasonló kiszereléssel, pedig mondanám igen csak el vagyok kényeztetve gaming téren. Más számolási feladaton nem rugóznék.
Marhára élvezem, hogy nincs továbbra sem sors társam. Lehet hogy elrontottam valamit vagy sem végül is mindegy. Csak bátran e-gpu vállalkozók.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Inkább játék a fő szempont, ja meg a mani amit fizetnem kell, ha kell, és még az egyediség mellett a innováció.