Hirdetés
- Android szakmai topik
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- iPhone topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fatpingvin
üzenetére
Nem tudom a te eseted az ide tartozik-e. Felőlem jöhet.
Viszont én egy mxm csatolófelületű laptop eGPU adaptert használok. Ugyanott árulják boltban mint az összes többi más szabványt mint amiről általában szó van. (ADT-Link Store) Ezek az adapterek mint amit én is használok szerintem csak laptophoz vannak kitalálva. Ennek a hardvernak sosem volt reklámja. Mint tudod 1 kínai mérnök munkája(2016-2019) amit aztán eladott és ment tömeggyártásra Kínában. Már régen nem egyéni barkács munka. Nem a mi nyugati piacunk volt a célközönség. Időközben abbamaradhatott a fejlesztése, új hardverekhez való hozzáigazítása mint egy új meghajtó szoftver. Azért is van az hogy a Win-ben állítani kell hogy feljöjjön a kártya mert már hivatalosan nem támogatott, nem tud magától feljönni. Ezt meg kellett fejteni. És láss csodát tudja "lekopogom" használni mind a mai napig az épp aktuális összes VGA kártyát. Ezt lehet még a gyártó sem tudja, túl jól sikerült. Sokkal drágábban árulnák ha lenne egy ilyen irány nagy felvevő piaccal, csak hát ezt a kaput jelenleg bezárták. Lehet én vagyok talán az utolsó mohikán ebben a történetben. 
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Eredeti játékok OFF topik
- Android szakmai topik
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Apple MacBook
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Opel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont én egy mxm csatolófelületű laptop eGPU adaptert használok. Ugyanott árulják boltban mint az összes többi más szabványt mint amiről általában szó van. (ADT-Link Store) Ezek az adapterek mint amit én is használok szerintem csak laptophoz vannak kitalálva. Ennek a hardvernak sosem volt reklámja. Mint tudod 1 kínai mérnök munkája(2016-2019) amit aztán eladott és ment tömeggyártásra Kínában. Már régen nem egyéni barkács munka. Nem a mi nyugati piacunk volt a célközönség. Időközben abbamaradhatott a fejlesztése, új hardverekhez való hozzáigazítása mint egy új meghajtó szoftver. Azért is van az hogy a Win-ben állítani kell hogy feljöjjön a kártya mert már hivatalosan nem támogatott, nem tud magától feljönni. Ezt meg kellett fejteni. És láss csodát tudja "lekopogom" használni mind a mai napig az épp aktuális összes VGA kártyát. Ezt lehet még a gyártó sem tudja, túl jól sikerült. Sokkal drágábban árulnák ha lenne egy ilyen irány nagy felvevő piaccal, csak hát ezt a kaput jelenleg bezárták. Lehet én vagyok talán az utolsó mohikán ebben a történetben.