Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem nem az ára a sok. Én jövőre erre egy 4xxx asztali kártyát fogok tenni és megy majd veszteségmentesen......ilyen nincs még egy a világon!!! Itt sajnos a kérdés az hogy megy-e vele azért a belső kijelző (vagy a külső) vagy sem és akkor ha az egyik nem azzal együtt tudsz-e élni.

Ha van IGP akkor minden pofon egyszerű. A belső venti az nálam ment, de nem irányíthatóan, mert pörgött teljes kapacitással.....a külső kijelzőn(pcie) hibátlanul. A bioszban beállítva auto, pcie kijelző megjelenítésre a külső monitor hibátlan működik a hardverral. Kell az IGP, és ha van akkor minden sokkal jobb.
A Clevo laptop itt sumákol. Ott sajnos van egy egyedi elgondolás egy belső üzleti életvitel, de külső kijelzőn, monitoron szuper hibamentes 9.gen CPU-val.....megmunkált heatsink-kel.
Na van egy történetem.Ez egy 2019-es (2017) Kínai magán személy hardver fejlesztés, (azt eladta) ami a megfigyelésem szerint az 1000-es szériáig ígér úgy hibátlan, gondtalan működést. Én ennek ellenére a 2 és 3 ezres szériáig futtattam ki némi kompromisszummal. (Romlik a forint, háború és sok más, ha akarsz egy igazi kalandot és olyan a hardvert amihez ez megy csak nyugodtan, amíg lehet.)
Nekem azért kellett egy nyitott biosz ahol tudom szabályozni a megjelenítés helyét, mert a külső monitoron megy a 2 és 3 ezres szériával hibátlanul ventilátor értelemben.

/MSI IGP/ az MXM kártya az SG a biosz szerint belső monitoron, az van alapból beállítva a bioszban. Az IGP mellett megy az asztali is, hisz ugyanarra a slotra van rádugva mint egy kompatibilis mobil kártya és mindegy milyen a biosz az asztali kártyán azt az adapter megoldja.

Persze MSI GT70 4.gen a biztos aláírásom a mondandómra.....és lehet Európában egyedül ezzel a megoldással mire 2019-ben figyeltem fel egy külföldi fórumon egy link által amit sikerült megvalósítanom nem kis izgalommal, fáradozással.

/A megadott vásárlói linken ott van hogy az MXM foglalatos laptopok!/Az aláírásomban lévő laptoppal használom most az adaptert, de egyenlőre csak külső monitoron tolva.
Kúrva jó! 
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik
- Diablo IV
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 4080 Super 16GB GDDR6X WindForce V2 - Gari 2027.11.20. -ig - Eladó!
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- ASRock RX 9070 XT 16GB GDDR6 TAICHI OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- Zotac Geforce RTX 3060 Ti twin edge LHR nVidia 8GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest