Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RM007

veterán

válasz Pöttön #6190 üzenetére

Szerintem nem az ára a sok. Én jövőre erre egy 4xxx asztali kártyát fogok tenni és megy majd veszteségmentesen......ilyen nincs még egy a világon!!! Itt sajnos a kérdés az hogy megy-e vele azért a belső kijelző (vagy a külső) vagy sem és akkor ha az egyik nem azzal együtt tudsz-e élni. :K

Ha van IGP akkor minden pofon egyszerű. A belső venti az nálam ment, de nem irányíthatóan, mert pörgött teljes kapacitással.....a külső kijelzőn(pcie) hibátlanul. A bioszban beállítva auto, pcie kijelző megjelenítésre a külső monitor hibátlan működik a hardverral. Kell az IGP, és ha van akkor minden sokkal jobb.
    A Clevo laptop itt sumákol. Ott sajnos van egy egyedi elgondolás egy belső üzleti életvitel, de külső kijelzőn, monitoron szuper hibamentes 9.gen CPU-val.....megmunkált heatsink-kel.
    Na van egy történetem.

Ez egy 2019-es (2017) Kínai magán személy hardver fejlesztés, (azt eladta) ami a megfigyelésem szerint az 1000-es szériáig ígér úgy hibátlan, gondtalan működést. Én ennek ellenére a 2 és 3 ezres szériáig futtattam ki némi kompromisszummal. (Romlik a forint, háború és sok más, ha akarsz egy igazi kalandot és olyan a hardvert amihez ez megy csak nyugodtan, amíg lehet.)

Nekem azért kellett egy nyitott biosz ahol tudom szabályozni a megjelenítés helyét, mert a külső monitoron megy a 2 és 3 ezres szériával hibátlanul ventilátor értelemben. :) :R

/MSI IGP/ az MXM kártya az SG a biosz szerint belső monitoron, az van alapból beállítva a bioszban. Az IGP mellett megy az asztali is, hisz ugyanarra a slotra van rádugva mint egy kompatibilis mobil kártya és mindegy milyen a biosz az asztali kártyán azt az adapter megoldja. :D

Persze MSI GT70 4.gen a biztos aláírásom a mondandómra.....és lehet Európában egyedül ezzel a megoldással mire 2019-ben figyeltem fel egy külföldi fórumon egy link által amit sikerült megvalósítanom nem kis izgalommal, fáradozással. :R
    /A megadott vásárlói linken ott van hogy az MXM foglalatos laptopok!/

Az aláírásomban lévő laptoppal használom most az adaptert, de egyenlőre csak külső monitoron tolva. :R Kúrva jó! :DDD

Új hozzászólás Aktív témák