Új hozzászólás Aktív témák

• katsi
    tag

Sziasztok!

Reg jartam erre, mint hozzaszolo. Nem is nagyon volt fejlemeny, a Lenovo T420-as laptopom egy hibat kiveve jol kezeli az EVGA GTX 960 2GB kartyamat Express Carddal rendelkezo EXP GDC BEAST foglalattal.

Viszont eljott az ido, hogy valtsak. Gyakorlatilag minden jol fut, viszont nem lehetett kihagyni a Sapphire Radeon RX 580 4GB kartyat 62k forintert.

Ma megvettem, DDU-val lepucoltam az nVidia drivert, 960 foglalatbol ki, 580 foglalatba be, Ati driver telepites, es minden szuper. Elsore felismerte a kartyat a gep, meg csak ujra sem kellett inditanom.

Kivancsi vagyok, jatekokban hogy fog muzsikalni. Gyanitom ehhez mar az Express Card foglalat nyujtotta sebesseg vagy a laptopban levo ketmagos 2nd gen i5 processzor mar nagy visszatarto ero lesz (RAM 16GB, SSD van), igy a visszaterek majd az asztali gepemhez, amiben 4 magos i5-2500 van.

Az nVidia kartyaval a gep neha eldoba a kepet, es csak a laptop kijelzojen jelenitette azt meg. Gyanakodtam az Express Card foglalatra is, de ez lehet driver problema is. Tapasztaltatok hasonlot?

Osszegezve:
    Lenovo T420 + RX 580 + EXP GDC BEAST = mukodik. :)

Új hozzászólás Aktív témák