Hirdetés
-
Mobilarena
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bambuszpro
tag
Kicsi fejlemény van. Sikerült elérnem ,hogy többször egymás utén 12-es hibát amivel már lehet mit kezdeni de arra már nem volt időm.
Próbaképpen egy másik vinyóra raktam szűz windows 7-et. Azzal is sikerült felismertetnem. Csak amikor felismerte mint sima kártyát és felrakta a drivert újra indítás után kezdődött elöről.
Arra viszont rájöttem ,hogy valami hardverhiba is lehet a háttérben.
Driver install után nem pörög fel a kártya vagy nem látja. Kábel mozgatására bekapcsolás elött amíg felpörög a kártya és onnantól az esetek 80%-ában sikerül a 12-es hiba. (windows 10 alatt). Így vagy a kábel a kontaktos vagy valami jelzavar lenne. Mert mozgatás nélkül megint jön a lagg. Ezért jelzavarra tippelek.Esetleg a képet át tudod küldeni ahol rajta van a feritt gyűrű? Hiába regisztráltam azt írja nincsen jogosultságom megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Metal topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- OLED TV topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Driver install után nem pörög fel a kártya vagy nem látja. Kábel mozgatására bekapcsolás elött amíg felpörög a kártya és onnantól az esetek 80%-ában sikerül a 12-es hiba. (windows 10 alatt). Így vagy a kábel a kontaktos vagy valami jelzavar lenne. Mert mozgatás nélkül megint jön a lagg. Ezért jelzavarra tippelek.