Új hozzászólás Aktív témák

• Kedves 10xx Pascal eGPU-sok!

Van egy jó hírem (az összefoglaló alapján eléggé aktuális ez most).
    Az elmúlt héten GTX 950-ről GTX 1060-ra váltottam és én is találkoztam azzal a problémával, miszerint EGPU rendszereken a 10xx széria nemigen fogadja el a 372.70-nél újabb drivereket (43-as hibakódot ír).
    Mivel ez már lassan egy éves illesztőprogram és a későbbi támogatottság így eléggé kilátástalan, elkezdtem utána nézni a neten, hogy mégis hogyan lehetne feltelepíteni a legújabb drivereket.
    Nos jelentem, nekem sikerült a legfrissebb 2017.május 22-i drivert felraknom és semmilyen hibakód nincs, megy szépen.

A megoldást egy május 5-i cikkben találtam (állítólag orosz egpu-s körökben jött rá erre valaki :D):
    [eGPU.io fórum]

Én a következőképpen csináltam (Windows 10 64-bites rendszerem van)

-letöltöttem a DDU-t
    -leszedtem a 368.81-es drivert
    -leszedtem a 378.49-es drivert (a fórumon a 378.57-est írták, de mivel ezt nem találtam az nvidia honlapján, megpróbáltam ezt és ezzel is működik)
    -végül a legfrissebb 382.33-as drivert

-DDU-val Safe módban választottam a ,,Tisztítás és újraindítás"-t
    -reboot
    -feltelepítettem Custom módban a 368.81-et (csak driver és PhysX)
    -ezután én újra bootoltam, mivel csak így tudtam a 378.49-et telepíteni Expressz módban (a cikk említi, hogy ,,Do Not Reboot", de nekem anélkül nem engedett volna felrakni egy újabb drivert)
    -miután megtörtént a 378.49 Expressz módú telepítése. egyből ráraktam a 382.33-at (Custom mód, Driver és PhysX)

Eredmény: nincs hibakód, vége ennek a több, mint fél éve tartó dolognak, hogy nem fog működni az újabb driverekkel a GTX 1060.

Szerintem ez a széria többi tagjával is működhet és lehet, hogy más driverekkel is meg lehet ezt csinálni.

Új hozzászólás Aktív témák