Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Magisk
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Ez is a csalás egyik típusa. Nekem február óta csinálja csak 3 oszlop helyett 1 oszloppal. Az elején hamar felismerhető volt mivel csak akkor csinálta amikor 3 pontra voltam az 50 cointól, egyébként soha. Volt, hogy 10 percig pörgettem és csak 1 oszlopos ellenfél jött. Pedig előtte 3 volt végig. Pár hónapja ritkábban fordul elő, gondolom mert nem okozott akkora hátrányt, és mer hozzáadtak új csaló scripteket amik jobban szolgálják a célt.
Ha neked volt három felett valaha akkor te csókos vagy, mert nekem mióta ez az oszlopos raring van háromnál több sose volt. Előtte A-s courtesy ratingem volt mindig is.Target man nem jó szvsz, csak LBCre. Ha fel akarsz ívelgetni CFre arra jó, egyébként nagyon statikus, nemigen indul be, nem jó a rövid passzoknál mert lassú, megelőzik.
Advanced striker jó mindenre, esetleg Fox in the box. Lewa, Haaland, Drogba, azt csúcsékek nagyjából ennyi. SS-be Messi, Müller, Mbappe, Cruyiff, Del Piero, Rummenigge, Maradona (nagyon ritkán látom mostanában) ezekből van rengeteg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest