- Különleges élményre invitál az Apple
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- iPhone topik
- Netfone
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
Most új szezon után Div. 5-ben vagyok, és most hogy elkezdtem többet Ligázni, fel is tűnt egy elég idegesítő “valami”… Amit nem nagyon tudok hova tenni érdekelne hogy Ti is tapasztaljátok-e.
A kapcsolat jelző csík… Kezdjük ott, hogy 5 sávos kapcsolatom még SOHA nem volt. Általában 4 sávos meccseket játszok, azok 90%-ban jól működnek, jó a reakció idő.
Viszont van, hogy egyszer csak gondol egyet, és 3 sávos kapcsolatnál nem hajlandó jobbat kínálni. Akárhányszor nyomok rá hogy “Cancel”, újra- és újra 3 sávos meccseket ajánl fel. Van hogy visszalépek a menübe, majd ismét elindítom a keresést, de akkor sem ad jobb kapcsolatot. A játék (olykor a PS) újraindítása kell, hogy helyre álljon.
Ezeken a 3 sávos meccseken rendre szenvedek, mert olyan érzés mintha csak Nálam késne a bemenet.
Ti mit tapasztaltok ilyen téren? Elérhető valahogy az 5 sávos kapcsolat?
LAN kábelen csatlakozik a gép a netre, szóval nem ez a gond.Jelentem a taktika továbbra is működik!
Div. 5-ben, most 4 meccsből 3GY, 1V, úgy hogy mindegyik ellenfelem megjárta már a Div. 1-et.
És még egy kérdés a végére: Ti milyen csatárt használatok? Nekem a Free World Wideból Zamorano esett, de nem az igazi sajnos. Gondolkodom egy Target Men-en, van etétem tapasztalatotok? Jól működnek a Target Man csatárok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Különleges élményre invitál az Apple
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Div. 5-ben, most 4 meccsből 3GY, 1V, úgy hogy mindegyik ellenfelem megjárta már a Div. 1-et.