Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megjelent a OnePlus 13T
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Köszi, a pro-m oldalát már nézegettem, nem hiszem hogy túlságosan segítőkészek lennének ezen a központi mailcímen, de lehet majd bepróbálkozom, igazából valaki ismerettsége révén könnyebb lenne, de természetesen nem akarlak kellemetlen helyzetbe hozni.
Nem kimondottan a tetra érdekel, hanem az EDR. És mivel ez tetra alapokon nyugszik, így az is benne van.
Viszont az oldal szuper, köszönöm
És köszönöm a sok infót is mindenkinek! -
meroly
veterán
TDMA? Azt hittem ez már CDMA-t használ. A hang minősége úgyse lesz jobb, mert a mintavételi freki 8kHz, mert a hanghoz a 4kHz is elég (Shannon törvény). Húúú az elméleti részét igen vágom
Jó lenne belőletek még több infót kicsikarni, mert ez vajmi kevés egy 40-50 oldalas szakdogához...
Az üzemeltető a Pro-M Zrt, ami a T-home leányvállalata lett vagymi, akkor lehet náluk kellene érdeklődni. Azt, hogy miért nem kell SIM, még mindig nem értem, de igazából jövő félévben vár rám a mobil távközlés tárgy, ott majd kiveséztetem az előadóval, hogy sim nélkül hogy tud működni a dolog
Ja a tornyok száma is elég, mert asszem 50ezerre tervezték a hálózatot, jelenleg 35ezren használjátok. -
usza
tag
'az autóikba szerelt elvileg tudja a gateway-t(térerő hiányos helyeken DMO-t játszik át TMO-ra)." - ez gyakorlatilag azt jelentené, hogy átjátszóként üzemel a kocsiban lévő készülék?
Az a 6KW-os torony nem gyenge. Én bizony nem szívesen dolgoznék mellette napi 8 órát...
Az a főnök sem gyenge, aki eladja a melósai egészségét koszos havi 10 lepedőért... -
usza
tag
Köszi, jó a link!
Egy biztos, az előző rendszer is drága volt, ez is az, de ha már lejárt 2008 dec. 31-én a frekvencia, váltani kellett. Főleg mert ha jól tudom az előző típusnál már szervízelési és alkatrész utánpótlási gondok is voltak. Bár a frekvencia lejáratra nem tudom miért hivatkoztak, ha Te úgy tudod, hogy a kormányőrségnél még használják a mai napig... -
usza
tag
Köszi a kiigazítást!
Viszont gondolom nem hülyék az angolok, hogy mégsem a tetrára voksoltak.
A kormányőrség nem véletlen maradt a régi technikánál. A parasztnak jó lesz az új, sz_r lefedettséggel, de kiváló honatyáink biztonságáért nehogy már még a térerővel is meg kelljen küzdeni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bitcoin topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- TCL LCD és LED TV-k
- Tippmix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest