- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Magamnak megválaszolva a dolgot, keresgélés után rendeltem magamnak két övre fűzhető "zsebtáskát".
Helikon-Tex Sere
Pentagon KyvosMeglátom melyik válik be jobban, aztán a másikat max visszaküldöm.
-
Nunder
őstag
Sziasztok,
Most találtam rá a topikra, és bár tényleg kicsit szellős, hátha olvassa még valaki.
Pár hónapja kezdtem el aktívan az EDC-t, és a legnagyobb bajom, hogy miben vigyem a dolgokat.
Számomra a legfontosabb az, hogy ne kelljen hátizsák. Azt ritkán viszek, ellenben az eddigi megoldással ami egy Heavy Tools-os övtáska, amit igyekszem mindig magamra aggatni.Ezzel az a gond, hogy nincs rendzserezhetőség, vékony a pánt stb.
Amit szeretnék: egy "taktikai" öv, amire valami pouch-ot vagy sheath-et tennék, amibe minden belefér. (Elnézést a szavakért, fogalmam sincs hogy kellene ezeket hívni magyarul, csak angol videókból tájékozódom)
Aminek bele kéne férnie:
- Leatherman Signal
- Secrid wallet
- Nitecore TIP SE lámpa
- Toll
- Kártya alakú multitool (opcionális, még nincs kiszemelt)
- Victorinox Climber zsebkés (opcionális)Van valakinek erre ötlete? Ki mibe pakolja ezeket?
Zsebbe én csak telefont teszek, esetleg a fent említett Secrid tárcát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest