Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Üdv mindenkinek,
egyből gonddal jöttem vissza,:(, vettem utánvéttel postán egy Live Value 4.1-et, amit felismert az XP, az eszköz (szerinte) problémamentesen müxik, ámde szerintem az probléma, hogyha ''This device cannot play sounds.'
Ötlet?
(XP és 2000 alatt próbáltam, u.a. a dolog, Celeronos és AMDXP-s gépben egyaránt. Driverfrissítést még nem tudtam szerezni.).
emvy
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus strix B550-f bontatlan új..
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest