- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
Gamespy™
tag
teljesen egyet értek veled abban hogy a via c3 teljesitményben elmarad a p3-tol azonos orajelen de p3-ban nem nagyon van ddr ami itt ugye a grafikus teljesitmény szempontjábool sem elhanyagolhato és usb 2.0 sem sürün fordul elö p3-ban! szoval a procc gyengébb a chipkészlet erösebb p3-nál szvsz
egyébiránt amit a p3-asok árára irtál az már közelit az elképzeléseimhez (80-85)
a pixelhiba pedig nem ritka jelenség mivel nem cserélik garban sem miatta...
mod: amuyg én is láttam a pc-landos árat de nem derül ki mekkora a vinyo ill milyen optikai drive van benne igy nehéz viszonyitani
[Szerkesztve] -
Gamespy™
tag
[link] én ezt találtam ez pont olyan felszereltség mint az enyém (120 netto 144 brutto)
[Szerkesztve] -
Gamespy™
tag
a garival az van hoyg még augusztusig garis lenne csak nincs meg a számla anélkül meg nem él a garilevél sem
(belinkeled nekem hol van 90 k nettoba? csak kiváncsi vok hoyg ez a felszereltség -e) -
vakarcs
aktív tag
szia...
nezegettem es az uj netto arra 90 korul mozog...
figyelembe veve, hogy nem irtal garit (ugy veszem nincs)
meg a pixel hibat...
en bekezdek egy szukos 60Kval...
(csak ajanlat nem leszedni a fejem, ha nem tetszik)
amugy meg UP!
mod: csak, h lasd az ar amit irtam nem legbol kapott [link]
mod: neztem, h a proci gyengebb... (itt csak 1gigas... de ne felejtsuk, h VIA proci van benne... p3 notik mennek 80K korul)
[Szerkesztve] -
Gamespy™
tag
szoval volna egy ilyen gépem és lehet vennék egy másikat sulinetre ha ezért olyan árat kapok hoyg érdemes leygen eladnom
[link]
a gép tipusábol a legnagyob azaz 1200-as procit birtokolja valamint 256 333-as ddr-t és egy dvd/cdrw combot illetve egy 40gb/5400/8mb-s samsung vinyot
egy aproság ami zavaro lehet hoyg egy subpixel hiba van a jobb oldalon kb középen a szélétöl 5 pixel távolságnyira amely folyton pirosan világit de mivel nagyon a széle igy annyira nem gáz sztem
várom az árajánlatokat ! aksi megkimélt 1-1.5 ora attol függöen mennyire hajtja az ember a gépet
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest