- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Aktív témák
-
Gamespy™
tag
teljesen egyet értek veled abban hogy a via c3 teljesitményben elmarad a p3-tol azonos orajelen de p3-ban nem nagyon van ddr ami itt ugye a grafikus teljesitmény szempontjábool sem elhanyagolhato és usb 2.0 sem sürün fordul elö p3-ban! szoval a procc gyengébb a chipkészlet erösebb p3-nál szvsz
egyébiránt amit a p3-asok árára irtál az már közelit az elképzeléseimhez (80-85)
a pixelhiba pedig nem ritka jelenség mivel nem cserélik garban sem miatta...
mod: amuyg én is láttam a pc-landos árat de nem derül ki mekkora a vinyo ill milyen optikai drive van benne igy nehéz viszonyitani
[Szerkesztve] -
Gamespy™
tag
[link] én ezt találtam ez pont olyan felszereltség mint az enyém (120 netto 144 brutto)
[Szerkesztve] -
Gamespy™
tag
a garival az van hoyg még augusztusig garis lenne csak nincs meg a számla anélkül meg nem él a garilevél sem
(belinkeled nekem hol van 90 k nettoba? csak kiváncsi vok hoyg ez a felszereltség -e) -
Gamespy™
tag
szoval volna egy ilyen gépem és lehet vennék egy másikat sulinetre ha ezért olyan árat kapok hoyg érdemes leygen eladnom
[link]
a gép tipusábol a legnagyob azaz 1200-as procit birtokolja valamint 256 333-as ddr-t és egy dvd/cdrw combot illetve egy 40gb/5400/8mb-s samsung vinyot
egy aproság ami zavaro lehet hoyg egy subpixel hiba van a jobb oldalon kb középen a szélétöl 5 pixel távolságnyira amely folyton pirosan világit de mivel nagyon a széle igy annyira nem gáz sztem
várom az árajánlatokat ! aksi megkimélt 1-1.5 ora attol függöen mennyire hajtja az ember a gépet
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest