- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz rednifegnar #86889 üzenetére
vicces ez az angol muki akivel hadakozom, tovabbra sem allitotta be hogy postaz eu-ba (igy se licitalni, se offert nem tudok adni ra).
jott azzal hogy a brexit miatt magasak az import adok. mondtam mindegy ez van, allitsa be ezt a tetves szallitast ez az en dolgom lesz. de nem csinalja. most azt mondja hogy az afa miatt jobb ha kimegyek szemelyesen, vagy kifizetem a repjegyet es akkor o elhozza ide a cuccot, januarban amugy is alacsonyabbak a repjegy arak...
mas kerdes hogy ezt nem ertem mikent kepzeli marmint technikailag mert e miatt biztos nem zaratom ki magam az ebayrol, nem fogom megkerulni es sumakolni. biztos nem vagyok eleg elelmes, de hat ez van, hulye vagyokA camera does not make art, the artist makes art.
-
hdtomi
senior tag
válasz rednifegnar #86889 üzenetére
Angol eBayre léptél be (kamu angol címet beállítva) ? Lehet hülye kérdés, de az ebay.com nem látja mindig a tételeket. Aztán lehet emiatt nem működik a licit sem.
Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK - Xiaomi Mi 8 - Windows 10 Home 64-bit & Microsoft 365
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen TV-t vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Ukrajnai háború
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- Politika
- Külpolitika
- Óvodások homokozója
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Topping d70s kettős ak4497dac
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest