Hirdetés
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
faki_
senior tag
Van pár 1,5-2 hónapos elmaradt csomagom, eddig nem foglalkoztam velük, betudtam a posta bedőlésének. Közeledik az idő, amíg még reklamálhatok az eBay-en és észrevettem, hogy az egyik ~5 dolláros cucchoz adtak követési számot YTx...x (x...x = 16 db szám) formában. Ez a Yun Express nevű céghez tartozik, a sajátjuk és a nemzetközi nyomkövető oldalak is kiadják, hogy a feladástól számított 8. napon, november 14-én megérkezett a helyi postára, már ha az alábbi ezt jelenti:
"helységnév, HU, Package arrived at the carrier facility (Yunexpress's Track End)"

Hitelesnek tekinthetem ezt??? Ezzel mehetek reklamálni? A Magyar Posta oldala nem ismeri, azóta hoztak kisebb vackokat, ezt nem. Nem akarom a kereskedőt szívatni a visszafizetéssel és magamat sem a majdani újbóli fizetéssel, ha egyáltalán megkapom még...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- iPhone 13 128GB 89% (1év Garancia)
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/