Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Tudom, hogy általában lehet cserélni a párnákat, én pl. a bőr/műbőr helyett a plüsst/szövetet jobban szeretem. Azért írtam a tesztben, hogy itt úgy tűnik, mintha be lenne ragasztva, mert se kézzel, se az iFixites alap készlet kis pengetőjével, se egy fém feszítővel nem sikerült lepattintani sehogy sem. Bog szeretne elvileg videót csinálni a fejhallgatóról, abban szívesen megmutatom. Írtunk egyébként az EarFun-nak, hogy mizu ezzel, és ha megjön a válasz, frissítem a cikket is. A Wave Pro esetén csináltak külön videót is arra, hogy hogyan lehet lecserélni a párnákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Apple USB C kábelek - Új
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
Üzleti előfizetők hirdetései
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest