Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Magisk
- Kecses és filléres Apple Watch klón a Redmitől
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
viragdani01
üzenetére
A mellékelt képet
loptam"kölcsön kértem" a telefon topic-jából, szóval nem tudom, hogy mi volt épp csatlakozva a készülékre, és mi nem.
De, nem is ez a lényeg! Hanem az, hogy ha veszek egy telefont, otthon kibontom, beüzemelem, majd arra a döntésre jutok, hogy vennék hozzá egy jó fülest, akkor hogy a pékbe fogok rájönni, hogy az adott készülék mit támogat, hogyha a dev. options alatt az a szöveg fogad, – kis túlzással – , hogy itt van egy impozáns lista, de lehet ebből igazából csak az SBC-t, AAC-t meg mondjuk az alap aptX-et támogatja a készülék. WTF?!
Merjek ezután berendelni egy LHDC-s fülest? Fizessek plusz pénzt csak azért, hogy hátha ki tudom használni? Én érzem csak ezt gáznak?"Még a Bluetooth Codec Changer nevű ... "
Az app-ra majd ránézek, köszi!" ... az LDAC és az aptX közti váltás csak úgy megy, hogy újraindul közben az Air Pro 4 ... "
Ilyen (aptX-et és LDAC-ot is támogató) fülesem még nem volt, de a Soundcore Liberty 3 Pro és a Technics EAH-AZ80 fülesem is "át kell kapcsolni" a két üzemmód (SBC/AAC vs. LDAC) között.Egyébként milyen telefonnal teszteltél, ami aptX Adaptive-et is tud?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest