Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubuska10
senior tag
Boldog Karit srácok! Lehet írtam már ide, oszt nem emlékszem (
), de rendszeresen olvasom a fórumot (amiről sokáig azt hittem, h megszűnt).Sok szempont miatt (főleg élet) nem játszok vele. De am naaagy ígérgetések, semmi se változott. Szögletet, középkezdést nem látod, ilyen hibák vannak. Meg ugyanúgy átfolyik láb között. "Elköszönsz" a többiektől este, mondod, játszol egy órát. De befagy, a menü, sbc, kidob a meccs, nem adja hozzá...
Nekem ez így ennyi. Főleg az zavar, h ilyen 13-11-es meccsek vannak. Ha Nektek végig megy egy Rivals, WL, mennyi az átlagos rúgott+ kapott gólok száma? Nyitni jót még nem sikerült, Tottira vadászok az elejétől fogva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), de rendszeresen olvasom a fórumot (amiről sokáig azt hittem, h megszűnt).
Nekem ez így ennyi. Főleg az zavar, h ilyen 13-11-es meccsek vannak. Ha Nektek végig megy egy Rivals, WL, mennyi az átlagos rúgott+ kapott gólok száma? Nyitni jót még nem sikerült, Tottira vadászok az elejétől fogva.
LendvaiFeri1
Kristof_94