- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Az ,hogy SB-t kell tolni ne haragudj meg de hülyeség. Szerintem a tavalyi szezonban a 200 sb meccs sem volt meg(az exbarátnőm néha sbzett nálam, mondjuk elite1-t hozta is 3-4szer
). Ha letolod a rivalst meg wl-t az bőven elég. A 4 óra meg úgy jön ki, hogy ha látom esélyem sincs egy meccsen kilépek, a legtöbb ellenfél ugyanez. A 20 meccses wl szépségei
A kvalinál meg te döntöd el meddig mész, igazából ha nincs időm 5 winig letolom aztán leadom a többit.
-
Jinxb1rd
addikt
Sztem aki azt mondja, hogy lassú a játék, annak csak common gold csapata van. Mert hogy nekem ez a lassúság nagyon nincs meg a csapatomnál az biztos. Elején megvolt, hiányzik is, mert túl pörgös, stresszes nekem hogy mindkét csapat rohangál mint a hülye.
Objektívekről és sbckről annyit, hogy én már mindent megcsináltam, van normális csapatom és kb malmozom. Kb két nap alatt jórészét le lehet futtatni és ebbe benne vannak az ezüst-bronz csapatok, 500 gól, evolutionok stbstb.
Kicsit az a problémám hogy 'kijátszottam a játékot' érzésem van, így hogy egy csomó nagyot kinyitottam, kb semmi nagy nyitásra nem vágyom már.
-
TrueGooner
senior tag
“De ha elindulna valami valós fejlesztés, az nem lenne rossz.”
A játékosoknak nem lenne rossz, de a EA-nek abszolút nem érdeke extra erőfeszítést beletenni. Őket láthatóan nem érdekli, hogy jó-e a játékuk vagy sem. Üzletileg érje meg minél jobban, ez a lényeg. Márpedig megéri, hiába, hogy a földtől mára teljesen elrugaszkodott, minden fizikát nélkülöző kártyajátékká vált, a függők veszik mint a cukrot.
És itt vagy Te vagy Én, aki nem veszi meg, mert élvezhetetlennek gondolja valamilyen oknál fogva. Mi vagyunk az a réteg, ami ha túl nagyra nő, akkor elfognak kezdeni érdemben is fejleszteni. Most még a “járulékos veszteség” kategóriába tartozunk, ami még “belefér”. -
Nandinagy
addikt
Max az eleje ennyire időigényes ahogy te mondod. Ha a tudásodnak megfelelő divben vagy akkor a rivals heti 2-3 óra, a wl+kvali meg 4. Az sbc-ket kitudod rakni egyben de ha mindennap belépsz 15 percre szintúgy. Az object+sb meg nálam sosem volt prio, nem is csináltam, mégis mindig jó csapatom volt. Nyilván ha még valaki beletesz mellé 15 óra rivalst mert miért ne az már időigényes.
-
Woodslave
félisten
-
TrueGooner
senior tag
Nem kell hogy szöget verjenek az EA sírjába, egyszerűen csak kellene egy olyan versenyhelyzet, amelynek minden tagja rá lenne kényszerítve arra, hogy fejlődjön.
Az EA nagyon kényelmes pozícióba van, mert jelenleg egyetlen "kihívója" van, nevezzünk inkább versenytársnak, akik nem visznek el jelentős mennyiségű játékost, és valószínűleg ez egy évek óta közel ugyanakkora szám lehet, amiből arra következtetnek, hogy minimális energia (és pénz!) befektetésével is ugyan akkora kasza a játékuk minden évben. Érdekli Őket szerinted, hogy a játékosok hisztiznek? Hogy szar a gameplay? Dehogy. Így is a piac 99%-a jobb játéknak gondolja mint a konkurens termékét, mert látványosabb, és mert valami elképesztően kibaszott jó futball hangulata van. Hogy milyen vele játszani az már másodlagos sajnos. Ezzel adja el a termékét minden évben az EA, olyan dolgokat fejleszt ami csupán 2 hétig érdekes, de ebben a 2 hétben eladják.
Várom azt a Szeptembert, amikor megjelenik az új EAFC, eFootball, UFL, FIFA, és még ki tudja mi... Hátha annyira elosztja majd a piacot ez a sok játék, hogy versenyezni kelljen majd a játékosokért. Aztán mindenki megtalálhatja a számára ideális focis játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crypto Trade
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest