- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
Hát ez sem az amiben reménykedtem
-
EA's hit
őstag
Ennél a Rooney-nál biztosan lesz jobb
Elvileg 1-2 napon belül jön Cafú sbc, aztán meg ők várhatóak még.
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #10642 üzenetére
Utallak
Digi: nalam az a Pedri total sulytalan mar a legelejetol
Kezdoben van meg, de ha nyitnek most egy komolyabb cm-et, vszeg o menne padra, Renato 1000x jobb nala. Nem tudom mi a baja nalam...
Ha meg a fos nalad lassan mozog, akkor te még eletedben nem fostal, baratom
-
EA's hit
őstag
22 pickem volt elrakva, meg is jott az elso ikon, Muller
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #10619 üzenetére
Igazából azon múlik minden, mit akar az EA. Tavaly ezekhez hasonló ikon lapok a shapeshifter ikonok voltak, onnan meg mindenkit kinyitottunk legalább 10x még az augusztusi grind előtt, mert már elengedték a gyeplőt
Ha most is emberileg húzzák meg a pack weight-nél a szintet, akkor oké nem azt mondom hogy R9-et mind kinyitjuk 4x (őt vszeg egyszer sem), de azért minimum a középső sorba szépen bele lehet majd nyúlni, és talán 1-2 lap a felső sorból is csurranhat. Ha meg most is zsidó skótot játszanak, akkor örülhetünk, ha esik összesen 2 Trezeguet az egész promo alatt
-
EA's hit
őstag
válasz
toxicjew #10621 üzenetére
Hello Trezeguet my old friend
Azt egyébként nagyon bánom, sőt, nagyon haragszok érte, hogy Del Pierot beteszik a teambe, erre adnak neki egy fos 93-as lapot, ami alig valamivel jobb, mint a 7 hónappal ezelőtti ww lapja... Pedig egy jó Del Piero lapnak nálam bármikor bérelt helye van, simán kaphatott volna egy 96-97 körüli lapot, ami még fejlődhet is akár, és akkor a Puskás-Alex párossal meglenne az end game csatárpárosom.
Na mindegy, így akkor marad a sóvárgás Pirlora, őt viszont iszonyatosan szeretném ebből a teamből
Meg persze sok más lapot is, de akire talán még minimális esély is van (Dinhora, Cruyffra és hasonlókra semmi esély), és piszkosul örülnék is neki, az Roby Carlos, Matthaus, vagy Vieira.
-
EA's hit
őstag
A wl abszolút nem mozgatott meg most engem sem, egyetlen okból nyomtam le: azzal lehetett meg a leggyorsabban a hiányzó 850 xp Öcsi bácsihoz
Pont emiatt csak 6 winért mentem, de azért a 6/0-s kezdés így is kemény volt
Álltam aztán 10/2-ben is, majd 15/5-ben, végül viszont valahogy meglett a 9, szóval túlteljesítettem a nulla elvárásaimat. A pick egy Hempet adott, good fodda, a packokat majd este nyitom.
A lényeg viszont: üdv idén is a csapatban, Pancho
-
EA's hit
őstag
Nekem talán életemben először volt pozitív tapasztalatom kupában a communityvel, tegnap úgy lett meg a 6 olasz win, hogy MINDEGYIK kilépett rögtön 1-0-nál, ilyenem még sohasem volt. Nyilván így kellett még 4 gól, de rögtön a legelső ellenfél vette a lapot, amikor hagytam rúgni 2-t az elején, szóval kényelmesen megrúgtuk mindketten a góljainkat, és nyert 6-4-re. Máskor 6-8 meccset is indítani kell, mire találok egy ilyen értelmes, jófej ellenfelet, most meg az is elsőre ment
-
EA's hit
őstag
válasz
bodnarbenede #10590 üzenetére
Én Gerrardot vettem ki, de mindkettő jó választás lehet. Kroos számomra semleges játékos, az angolt viszont régen szerettem. Plusz chemben jobb, és még fejlődhet is.
Btw Gerrardnak hogy van 99-es shootingja? Azt hittem hogy megkapta már a 99 face statos upgradet, de ahhoz az angoloknak 4 gól kellene az Eb-n, és csak 2-t rúgtak. Vagy alapból is 99-es shootingja volt? Vagy elbaszták az upgradet?
-
EA's hit
őstag
Kihuztam minden elerheto xp-s cuccot, 800 xp hianyzik Puskashoz, pedig a wl-t mar vele akartam tolni, de hat igy nem nagyon fogom
-
EA's hit
őstag
válasz
Sandros112 #10583 üzenetére
Abszolút igaz. Plusz az olyan ostoba, gyűlölködő megjegyzések, mint hogy "Szoboszlai egy nagyképű, beképzelt színpadi majom", vagy a kedvencem, az "A sérülésnél eszébe jutott Kjaer esete Eriksennel, szerepelni akart, tette az agyát", ezek mind nettó szánalom, semmi más. "Világ életemben utáltam a magyar focit" - de hát itt van a kutya elásva, gyerekkori gyűlöletet fröcsög fel minden indok nélkül, semmi mást. De legalább a kormánypropaganda hatott rá a jelek szerint, mert annyi indokolatlan, értelmezhetetlen gyűlöletet, mint a hsz-ében, csak ott látni ezen kívül.
-
EA's hit
őstag
Volt legalább 8-9 csapat, amelyik gyengébb volt nálunk az Eb-n, szóval de, simán érdemeltünk volna továbbjutást. Egyetlen igazán rossz félidőnk volt, a legelső. Bármennyire is másban reménykedtünk, a realitás az, hogy három nálunk erősebb, előrébb rangsorolt csapattal játszottunk a csoportban. A svájciak az előző Eb-n kiejtették a franciákat, aztán a 22-es vb-selejtezőn az olaszokat. Az olaszokat egyébként most is ki fogják ütni a 16 között (az olaszoknak szurkolok, szóval nagyon remélem hogy nem, de sajnos azt érzem, hogy igen). Szóval ettől a Svájctól kaptunk ki egy utolsó percekig szoros meccsen, meg a németektől, akiket nem kell magyarázni. Angolok, skótok, albánok, horvátok, csehek, szerbek, dánok, lengyelek, ukránok, ezek közül egyik sem teljesített jobban nálunk, mégis van közöttük, aki továbbjut. Akkor mi miért is ne érdemeltünk volna továbbjutást?
-
EA's hit
őstag
Nyomorult angolok, balfasz portugálok...
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #10541 üzenetére
Nekem meg pont forditva volt, tegnap egesz delelott szenvedtem rivalsben es 4 win jott csak ossze, ma delelott meg 3/3 winnel kesz is lett a 7.
Most este meg a 2 Eb-meccs kozott elkezdtem a kupat, na hat ez mekkora patkany egy jatekmod meg mindig
Egyszer ertenem meg, miert vannak olyanok, akik 5-0-nal sem lepnek ki friendlyben... csak tudnam minek csinalom, meg packokbol is szarokat ad ez a kupa...
-
EA's hit
őstag
Jó ez a nyomorult softban, már az sem oldja fel, ha belépek a játékba...
-
EA's hit
őstag
Valahol pont ez a baj. Egy noname csávó, akiről 10-ből 9 ember 3 hete még azt sem tudta, melyik klubcsapatban játszik (oké, vágom, francia válogatott, de na...). Egy baromi olcsó, mondhatni ingyenes lap, aki szétszopat bárkit. Közben meg a futballtörténelem nagyjai évek óta használhatatlan szarok a játékban. Az, hogy egy ilyen 100 ezres csicska lap leszopat bármikor bárkit, az nevetséges, és totál elveszi az értelmét a drága lapoknak, a grindolásnak, a csapatépítésnek. Mert ha egy 10 milliós toty Dagi vagy egy tots Mbappé szopat le egy meccsen, arra azt mondom hogy oké, egy ilyen lap legyen is baromi nagy cheat. De egy 100k-s, nevenincs hulladék? Akkor mi értelme grindolni, kirakni hetente 1500x a 82+ picket, lenyomni minden wl-t, rivalst, minden szar objectivet egész évben? Lehet hogy valaki fél éven át grindol, játszik, gyűjtöget azért, hogy meg tudjon venni mondjuk egy spec Dinhot májusra. De mire megveszi, addigra jön a 100k-s Barcola, aki 3x jobb Dinhonál, és elveszi az egésznek az értelmét.
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #10521 üzenetére
En lassan 500 kozeleben jarok, nekem nagyon dobalja a foddereket. 88-89-es goldokat minden 5.-10. pick ad, es a fodder promok is csepegnek be szepen. Konkretan annyi fodder jon, amibol jonnek az exchangek, aztan ujra a pickek, aztan ujra az exchangek stb., hogy keptelenseg a vegere erni. Plane ugy, hogy 20-30 pick utan jon a softban
-
EA's hit
őstag
Ezek az angolok az Eb legrosszabb csapata, szánalmas...
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #10501 üzenetére
De az objectivet ki tudod vele huzni, az a lenyeg
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #10499 üzenetére
Ha felevozod a holland cuccban, be fogja szamitani utana az objectiveben.
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #10484 üzenetére
Újra Greats of the Games ikonok fognak jönni, de most a legdurvábbak. Sheriff pakolássza ki őket, jön Dagi, Dinho, Maldini, Zidane, Cruyff, Henry, Vieira, Matthaus, stb. Kérdés mennyi esély lesz bármelyiket is kinyitni
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #10472 üzenetére
Fogalmam sincs, melyik lapok vannak ott, de természetesen a packokat vettem.
-
EA's hit
őstag
Jó ez az új obj, csak kár, hogy épp tegnap vágtam bele majdnem az összes ilyen 87-es evozható lapot az ikon pickekbe
Ugye 3 európai és 2 amerikai kell belőlük, hogy ki lehessen maxolni, na nekem van 3 európai és 1 amerikai
Szerencsére TALÁN Cuadrado újra ilyen lapnak fog számítani, ha kész lesz az evoja, akkor meg éppen össze is jöhet majd.
-
EA's hit
őstag
Jo ez az uj ikon pick. 2 ikonom vplt meg az Eb-s promobol, Suker es Nedved. Elso pick: Suker, masodik: Nedved
De gyorsan rugtam is egy sb meccsen 3 golt meg adtam 2 golpasszt az uj Szobo lappal, hogy igy menjen neki a meccsen is
Hajrá magyarok!
-
EA's hit
őstag
válasz
evibly #10425 üzenetére
Abszolút. Most összeszámoltam, 65 db 90+os fodderem van
Ebből 60 db spec lap, és ezek csak azok, akik tényleg gondolkodás nélkül fodderek, van rajtuk kívül még úgy 5-10 lap akiket ha nagyon kéne valami sbc-be, valószínűleg ugyanúgy belerakok. Akkor meg minek vegyek ki egy 66. foddert is? Tényleg többet ér 2-3 db 87-es, mint egy 95-ös.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #10418 üzenetére
Az egyik szintnél véletlenül a játékosra nyomtam rá tegnap (Gimenez) a pack helyett. Mondjuk azóta fejlődött is egyet, szóval nem volt annyira rossz biznisz, ingyen 95-ös fodder. De 90+os fodderrel így is Dunát, Tiszát meg Nílust tudnék rekeszteni, csak nincs mibe belerakni őket
Őszintén szólva többet érek vele jelenleg ha jön egy ilyen packból 3 87-es lap, mert az alig van a klubban, 95-ös fodder meg szarásig
Viszont a packnyitásnak megvan az az izgalma, ami az ilyen fix fos foddernek nincs, meg az a 0,1% esély mindig ott van, hogy hátha éppen most ad be valami értelmeset.
De egyik játékoson sem igazán gondolkoztam el egy pillanatra sem. Clauss? Ott vana kezdőmben Battle, aki zseniális, plusz ingyen felevozható egy 95-ös Cuadrado, mindkettő simán van minimum olyan jó, de inkább jobb, mint a francia. Dudek, Alexis, Balogun? Mivel egyikhez sem köt semmilyen érzelmi szál vagy jó emlék (ahogy evibly kollégát Alexishez - úgy már simán érthető hogy őt veszi ki), egyiket sem jutna eszembe kivenni, mindnek a helyére vannak bőven jobb opciók. Most valami 300 xp kell Bernardohoz, ő is csak fodder lesz, használni nem nagyon fogom, ha lenne mellette valami jóféle pack, biztos azt választanám. Ugyanez igaz Rafinhára, Depayra (rá főleg, minden évben nagyon rossz ingame nálam), de még a Kroos-Gerrard párosra is.
Ha lenne valamelyik szintnél egy magyar játékos Puskáson kívül, vagy egy igazán jó olasz/Juvés, őt persze kivenném, de így packok, packok, századszor is packok.
-
EA's hit
őstag
válasz
scott_free #10415 üzenetére
Szerintem itt akik minden héten nyomják a wl-t, azok nagyrészt nem törődnek az sb-vel, én legalábbis így vagyok. Lenyomok annyi sb meccset minden héten, amennyi az objective-ekhez kell, vagy amennyit időm engedi, de én pl. konkrétan az ilyen 60 valahanyas csapatokat semi pron, a nagyobbakat meg vagy sehogy, vagy ha van valami "any fut game mode" objective, akkor beginneren lepörgetem. Gold2 szokott általában meglenni, bőven elég, nem is kell több. Nyilván ha nagyon akarnék, world classon biztos összejönne mindegyik meccsen az 5-0, de talán legendaryn is meglenne a legtöbbször a sima win, csak hát nem szeretek gép ellen játszani (ha gép ellen akarnék, akkor 1000x inkább karrier módoznék, minthogy Ultimate Team-ezzek), és a nagyobb nehézségi szintek csak szenvedésre jók. A semi pro az pont olyan hogy kényelmesen megrúgom az 5-6 gólt 20 perc alatt, aztán meg afkolok és közben csinálok mást.
-
EA's hit
őstag
válasz
Aguinaga #10413 üzenetére
Btw egyik szintnél sem éri meg a játékost kivenni (Puskáson kívül), ahol van pack opció is. Mindegyik játékos max. átlagos, 100 hasonló vagy akár jobb opcióval a posztjára ingyen vagy nagyon olcsón. Nyilván ahol csak játékos van, ott nem kérdés. Igaz a 84x5 jó eséllyel azt adja majd ami rá van írva, de még az is ér valamit sbc-be, meg hát valamennyi esélyed mindig van, hogy nyiss valami Dudeknél lényegesen jobbat.
-
EA's hit
őstag
Hero pickbol jott egy golazo Ginola, ez is jokor, mar a padra is neccesen fer be
-
EA's hit
őstag
Valaki emlékszik még, mikor kaptunk utoljára egy értelmes sbc-t/értelmes contentet?
-
EA's hit
őstag
Jó ez a wl. 2/2-vel kezdtem, meg is haragudott érte az EA
A következő 2 meccsre bedobott 2 olyan ellenfelet, akik klasszisokkal jobbak, esélyem sem volt. Aztán jött egy gyerek félig gold kezdővel, közte loan gold Haalanddal és hasonlókkal. 2 perc alatt vezetek, majd a 35. perc körül egyszer csak kidob a meccsből, és persze nem adta meg a wint. A következő meccsen a 80. percig 2-0-ra vezetek, csávókámnak köze sincs a meccshez, 16-2 a kapura lövés, simán lefociztam. A 80. és 84. percben nyilván kiegyenlített 4 perc alatt, majd a hosszabbításban 6-2-re nyert
A 80. perctől olyan szinten le volt húzva minden emberem, hogy az valami undorító, onnantól nem lehetett passzolni, az emberek 6 méteres kerülővel futottak ólomlábakon, életem egyik legscripteltebb meccse volt. Erre a gyerek még rám is írt utána, hogy milyen toxic szar vagyok, miközben minden elcsalt gólja után griddyzett, hát grat. Aztán jött megint egy meccs, ahol sokkal jobb volt az ellenfél. Utána pedig 2 olyan, ahol olyan volt a kapcsolatom, mintha a grúz hegyekből játszanék egy kecske hátára erősített mobilnetről, és a kecske elszaladt volna
Nyilván az is 2 vereség. Végül beléptem az előző meccsbe, ahol kurvanagy mázlim volt, mert a connection olyan volt, mintha Youtube-on 0,25-ös sebességgel indítod el a lejátszást, de a gyerek leadta a wint.
Szóval olyan 9/6-ban kellene állnom reálisan, ehelyett 8/3, és az is egy ajándék winnel... igazából fogalmam sincs, miért szenvedek vele, mert a wl-rewardok lószart sem érnek már idén, ha ehelyett pörgetném az xp-s objective-eket, ezerszer értelmesebb packokat kapnék storyline-ból.
-
EA's hit
őstag
Hát ez az új team még az előzőnél is szarabb
Csak Mendynek örülnék, de őt nyilván még augusztusban sem fogom kinyitni.
Viszont az új evok elég jók, Cuadrado nagyon baszó lesz. Batlle-t sajnálom majd kihagyni, de idén is a bd Cuadrado volt a legjobb lap azon a poszton, ez a 95-ös verzió állat lesz. Bár még az is lehet hogy btb cm-nek fogom kipróbálni.
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #10365 üzenetére
Hat nyilvan a skot meccsen mulik, de igazabol egy 96-os Szobo ha jo ps+okat kap, 96-oskent sem lesz semmivel gyengebb, mint 97-eskent lenne. Annal tobbet meg ebben az ostoba fejlodesi rendszerben amugy is csak 1-2 topcsapat lapjai tudnak fejlodni.
Mas: a wl meg mindig elbaszottan este 9-kor indul, vagy mar ujra reggel 9-tol lehet vele szenvedni?
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #10362 üzenetére
Jon a team2. Futsheriffnel kint van mar a nagy resze, jon Szobo is, o vagy obj, vagy sbc lesz.
-
EA's hit
őstag
Leteznek meg promo lapok a packokban? Napok ota semmi nem jon, 86x2, 85+ pick, riv rewards, mindenbol csak gold fosok. Mivel a pick is szar, mostanra 82 es 89 kozott nincs gold emberem egy darab sem, csak ami az utolso 86x2-bol jott. Hihetetlen hogy junius vegere meg jobban el tudjak baszni a jatekot
az egesz ev legfosabb promoja a mostani, es meg nyitni sem lehet beloluk semmit... az elozo legalabb dobalta a promo foddereket, de ez...
-
EA's hit
őstag
válasz
D.Bergkamp #10313 üzenetére
Ha ugy jatszunk, mint szombaton, akkor eselytelen, csunya is lehet a vege. De ha lekerul roluk a teher, ami miatt ennyire szarok voltunk Svajc ellen, es ha a kulcsemberek jol jatszanak, akkor barmire kepesek lehetunk. A nemetek tuljatszottak magukat az elso meccsen, az ilyennek sosincs jo vege egy nagy tornan, sosem azok nyerik, akik az elso meccsukon kiutessel gyoznek. Hatha mar a 2. meccsen eljon naluk egy kis visszaeses
Hajra magyarok!
-
EA's hit
őstag
Kereken 100 db pickből 2 88-as gold a csúcs, azt hiszem ebből tényleg elég volt
A 90%-a még 84-esnél nagyobbat sem dob, nem is értem mit gondolnak ezek június közepén...
Az esti tots upgrade Busquets, a garantált pack meg valami duplikált dél-amerikai, csodálatos a packluck mostanában...
-
EA's hit
őstag
válasz
thebigK #10261 üzenetére
Ez tényleg botrányosan szar lett, brutál gyorsan viszi a common lapokat, és 86-osnál jobbat egyet sem adott még kb. 50-ből. Sőt, mivel 82-83-as lappal tele vagyok, a legtöbbnél 81-est kellett kivennem, mert az nem volt dupla, a mellette lévő 82-83-asok viszont mind...
-
EA's hit
őstag
Fu mekkora szar ez a promo... a team hulladek, a fejlodesi rendszer detto, es a content is. Napok ota varom, hogy jojjon vegre valami ertelmes jatekos sbc, erre ma is egy fosadek Gulert kapunk...
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #10241 üzenetére
Ja, telefonra en sem merem rarakni, de az otthoni es a ceges laptopon is ott virit
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #10181 üzenetére
Ja nyilván nekem is meglesz majd valahogy a 9 még innen is, de már csak holnap. Ilyen szar kezdés után mindig jön valami 9/7-es sorozat ami ugyanúgy nem rajtam múlik persze, ahogy ez a 11 meccsen 8 vereség sem rajtam múlt.
De ma délután meg este már csak sütögetés, sörözés, meccsnézés a program, ott bassza meg magát a Fifa meg az EA Sports ahol van
Hajrá magyarok, forza Italia!
-
EA's hit
őstag
Sok undorító wl-em volt mostanában, de azért ennyire szar még szinte soha
11/3-ban állok, abba is hagytam mára. Úgy van 8 vereségem, hogy ezek közül talán 2 volt tényleg jobb játékos nálam, a többi lényegesen szarabb, mégis simán lő 3 gólt 30 perc alatt, olyan fos a játékmenet
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #10138 üzenetére
Ezek az európaiak, ikonok és herok nem lesznek, ezek pedig a Copások.
Én ebből konkrétan senkire sem vágyok, a mostaniból meg azért van jó pár lap, akit még szívesen kinyitnék (Chiesa, Dalglish, Vidic, meg még franc tudja). Magyar sincs köztük. Meg a fejlődési rendszer is szar.
-
EA's hit
őstag
Hát ez a ma esti promo team nekem nagyon gyengének tűnik, plusz az új lapok fejlődési rendszere is elég szar lesz. Mondjuk az a ptg lapoknál is elég gyenge, a 3 évvel ezelőtti ptg promo sokkal jobb volt.
-
EA's hit
őstag
Hogy ebben a szajbavert kupaban mekkora undorito, aljas, gerinctelen senkihazi minden ellenfel...
-
EA's hit
őstag
válasz
bubuska10 #10060 üzenetére
Pontosan ezert fogysz ki, mert nem raksz minden ilyen lapot exchangebe. En ahogy irtam: 87-90 kozott MINDEN gold rare oda megy, es 85 vagy afolott mindenfele dupli. A 92-es promo Kokcut ma mar 3x raktam exchangebe, mert mi mas ertelme van? Hova tartogassam? Ugyis visszanyitom naponta tobbszor, es ez hatvanyozottan igaz a gold rarekre.
-
EA's hit
őstag
válasz
toxicjew #10053 üzenetére
Kb ugyanez. MINDEN 87-90 kozotti gold rare lapot exchangebe rakok, akkor is, ha nem dupla. Ertelmes sbc-k nincsenek, masra ugysem kell a fodder, ha meg megis, ott van ra a rengeteg felesleges 90+ promo lap. Illetve minden dupla szinten megy exchangebe, most mar a 94-96-os dupla promo lapokat is szivfajdalom nelkul oda szorom. Innen van a sok gold common. Venni senkit, mert felesleges, a pale bot verziojat meg csak akkor hasznalja barki, ha transfer bannt akar maganak.
-
EA's hit
őstag
Baszki nagyon durva ez a vegtelenitett grind ami most megy, foleg a paletools-szal. Hetfo este kerult be a 82+ pick, azota mar majdnem 700x kiraktam, es nem tud elfogyni. Exchange, 82+ pick, if pick, exchange, es igy tovabb, sosem er veget. Most is begyult 20 perc alatt mar vagy 10 db 87-89 kozotti gold lap amik mennek majd exchangebe, azokbol lesz vagy 50 pick, azokbol meg ujra exchange... igy a paletools miatt ez durvabb grind, mint ami az elmult evekben augusztus-szeptemberben ment az unlimited 83x10 packokkal. Promo lapbol is legalabb 50 jott mar. Tele vagyok 90+ fodderrel, de nincs semmi ertelmes sbc amibe lehetne dobalni oket. Kezdek kiegni
"szerencsere" a soft ban megakaszt eleg surun, most is 8 pick utan mar kaptam is.
-
EA's hit
őstag
válasz
thebigK #10022 üzenetére
Nem veszunk ossze, termeszetesen akinek ez belefer vagy tetszik, az csinalja
Mondjuk nekem amugy is 0 db ertelmes angol jatekosom van, 200k-bol meg akkor sem raknek ossze vilagvero csapatot, ha akarnek
De nekem ez a tegnap leirtak miatt amugy sem ferne bele es nem lenne benne semmi elmeny, sot. Nekem mar az is sok volt, hogy az elmult 2 wl alatt egyszer sem kezdtem a legerosebb csapatommal, mert hol Azpit evoztam (akit nem is hasznalok), hol Varga Barnabast (aki nagy ritkan hozok be cserekent). Meg nyilvan te vagy is olyan szinten hogy egy ilyen felforgatottabb, gyorsan osszetakolt angol csapattal is tudsz eredmenyt elerni, nekem meg hiaba raknanak most oda egy full meta angol kezdot, ramenne a teljes wl hogy megszokjam a jatekosokat, aztan lenne belol 6 win.
De tenyleg, akinek belefer meg van kedve, az csinalja
-
EA's hit
őstag
válasz
thebigK #10014 üzenetére
Miért, mi az értelme a játéknak? Az évek alatt teljesen ledegradálódott az egész, már senki nem az élményért játszik kb. Leszenvedünk heti 7 rivals wint, de egy meccset sem játszunk utána élvezetből. Kiszenvedjük a friendly kupákat, de azt sem a szórakozás miatt. Lenyomjuk a kvalit, de csak mert "muszáj". Esetleg szenvedünk még sb meccseken is. Mindezt miért? Hogy minél jobb packokat/rewardokat/pickeket kapjunk. És azokra miért vágyunk? Hogy minél jobb játékosokat legyen esélyünk nyitni. Na és ha nyitsz egy jó játékost, az miért jó neked? Hát hogy játssz vele. Na de hol? Sb-ben, ahol tökmindegy, mert a 72-es kolumbiai cb-vel is megrúgod egy félidő alatt az 5 gólt, ha éppen az az objective, meg 5-0 után úgyis afkolsz, szóval mindegy, hogy 72-es kolumbiaiak vannak a csapatodban, vagy 97-es Puskás? Vagy rivalsben akarod haszálni, ahol úgyis csak leszenveded minden héten a 7 meccset muszájból? Kvaliban, ami dettó ugyanez? Vagy a friendly meccsek miatt akarsz jobb lapokat, ahol talán nem is használhatod őket, mert épp olyan a követelmény?
Nem, az egész játékmód lényege, "csúcseseménye" elvileg a wl lenne, ami persze mára szintén egy szomorú, kellemetlen kötelező körré silányult, de mégis az az egyetlen játékmód, ahol a legjobban ki tudod használni a 10 hónapos grind és ~2000 beleölt óra során fullosra fejlesztett csapatodat. Ha meg a wl-en sem a fullos csapatodat használod, mert helyette éppen ráfekszel az angol nemzetes objective-re - akkor már tényleg semmi értelme a játéknak. Főleg hogy azt az objective-et is csak azért nyomod le, hogy abból jó packokat szerezz, hogy abból jó játékosokat nyithass, hogy aztán azokat használhasd éles meccseken... de azokat majd megint nem tudod használni, mert jövő héten már spanyol játékosokkal fogod nyomni a wl-t, hogy azokkal jó packokat szerezhess, hogy azokból jó játékosokat nyithas... és így tovább, végtelenül, ez egy kibaszott ördögi kör, a kurva 22-es szájbavert csapdája. Csak itt azért néha (de csak nagyon néha) mondhatsz nemet is, pl. azzal, hogy inkább a 10 hónap alatt összeszenvedett fullos csapatoddal nyomod a wl-t ahelyett, hogy teljesen feleslegesen szenvedsz helyettük noname angol játékosokkal, akiket magadtól soha az életben nem használnál.
-
EA's hit
őstag
En a Chiesa, Di Natale, Vidic, meg esetleg Dalglish negyesbol orulnek valakinek a mostani teambol, a tobbi igazabol hidegen hagy. De hat oket csak nem akarja beadni, csak a Fullkrugokat meg Oblakokat
-
EA's hit
őstag
Most 5 nyitasbol meg 2 promo: Szalai es Szalai. Imadom ezt a valtozatossagot
-
EA's hit
őstag
Kiraktam reggel munkaba menet 50 picket, 0 promo. Aztan kiraktam meg 2-t, Dani Olmo es Antonio. Legalabb valami valtozatos fodder vegre, tegnap mar 3 Oblakot es 1 Schmeichelt kellett qs recoveryznem, mert 96-os lapot nem akartam exchangebe rakni. Amugy ez a promo jol szorja, mar vagy 35-40 szines nyitasnal tartok, abbol 1 hero (Beasley ki mas), meg 3 ikon (a 2 Smejki mellett egy Nedved), de Pedri meg a trade Julian kivetelevel innen is igazabol csak az alja jon. Kiprobaltam Gvardiolt is, hat finoman szolva sem jott be, most megprobalom Hincapiet is, de tole sem varok csodakat.
-
EA's hit
őstag
Ptg Araujot szerintetek megeri kirakni, ha megvan a tots lapja untrade? Azt nagyon szeretem, de az uj nem olyan olcso, fejlodesre fogalmam sincs mennyi eselye van, es ps-ekben a ptg gyengebbnek tunik
-
-
EA's hit
őstag
Megjott a 2. ikon: termeszetesen dupla Schmeichel
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #9921 üzenetére
98-as lehet max.
-
EA's hit
őstag
Vegre ide is jott valami, vettem coinbol egy trade 150k-s packot, volt benne egy Julian (480k), meg egy Schick (30k), itt mar ennek is orulni kell
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #9890 üzenetére
Na jo de ha pont ikon helyere rakod, mehis mit varsz?
Az idei chem rendszer alapjai az ikonok...
-
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #9882 üzenetére
A ptg lapok chemben minimum 2-esek, mert a nemzetre alapbol megkapjak a 2-t. En is tegnap csodalkoztam ra, hogy Gvardiol 0 PL-es es 0 horvat lap mellett hogyhogy max chemen kerul be, hat ezert. Szoval oket nagyon egyszeru berakni, persze a tobbiek chemje azert borulhat toluk.
-
EA's hit
őstag
válasz
taylorp #9876 üzenetére
Ennyit kapsz a jatek elejen az elorendelesre (pc-n play prora) nem? Siman kinezem beloluk, hogy valamiert behulyult a jatek, es ugy erzekeli, hogy most kezdodik az ev, ideje pontokat osztani
Az objectivesben is par napja random megujult az egyik foundations obj, szoval siman el tudom kepzelni. Btw en persze nem kaptam semmit, csak egy 3. es egy 4. Fullkrug robbanast is az este
-
EA's hit
őstag
Aztan egy dupla Oblak es egy dupla Kokcu, elkenyeztetnek ezek a nagy durranasok...
-
EA's hit
őstag
Megjott az elso ikon a mostani promobol, Schmeichel. Nem benne remenykedtem amikor meglattam a feher flairt, de azert nem rossz, kiprobalom. Plusz jott melle egy Gvardiol is, vele is teszek egy probat, a tots Ramos ugyis csalodas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest